Kiinteistö

Luo vahvoja ammatillisia suhteita ja jaa kokemuksia luottamuksellisessa ympäristössä muiden johtajien ja asiantuntijoiden kanssa.

Kun olet jäsenenä EGN:n Kiinteistö-ryhmässä, sinulla on käytettävissäsi ammatillinen verkosto, jonka avulla voit kehittää johtajuustaitojasi ja hankkia uusia näkemyksiä organisaatiosi johtamiseen. Saat valmennusta luottamuksellisessa ympäristössä henkilökohtaisiin, ammatillisiin ja strategisiin haasteisiisi liittyen.

Jäsenprofiili

Kiinteistöjohdon verkostoryhmiemme jäsenet ovat kokeneita ammattilaisia, joilla on liiketoiminnallista vastuuta. Yritykset edustavat hyvin laajasti eri toimialoja, yhteinen nimittäjä kiinteistöjen omistaminen tai että kiinteistöt muutoin muodostavat strategisesti tärkeän osan liiketoiminnasta.

Ryhmän jäsenten nimikkeet ovat esim., Kiinteistöjohtaja, Kiinteistöpäällikkö, Tulosyksikön johtaja, VP Real Estate Development, Investment manager Real Estate

Esimerkkejä käsiteltävistä aihealueista: Tulevaisuuden toimitilaympäristöt, Tuottavuus/tehokkuus/ Lean rakentamisessa, Digitalisaatio

 

Hae jäsenyyttä

Kymmenen parasta syytä liittyä jäseneksi

EGN on ammattilaisista koostuva verkosto, joka tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden työstää johtajuustaitojasi, vahvistaa ammatillista työkalupakkiasi ja saada uusia näkemyksiä, joista on hyötyä sekä sinulle että yrityksellesi.

EGN:n jäsenenä sinulla on käytössäsi:

Maailmanlaajuinen verkosto

Maailmanlaajuinen verkosto

Tarjoamme maailmanlaajuisen luotettavan ammattilaisverkoston, jonka yhteinen päämäärä on kehittyä yhdessä ja tulla paremmaksi – joka päivä.

Valikoidut ryhmät

Valikoidut ryhmät

Ryhmien kokoamisesta vastaa joukko kokeneita asiantuntijoita, mikä takaa sen, että ryhmä vastaa omaa johtamistasoasi ja ammattialaasi.

Jäsensivut - Members' Universe

Jäsensivut - Members' Universe

Tämä verkossa toimiva jäsenyhteisö koostuu 14 000 asiantuntijasta, ja siihen sisältyy kyselytoiminto, sovelluksen sisäinen viestitoiminto, virtuaaliset EGN-ryhmät ja laaja sähköinen kirjasto, jossa on noin 200 nimikettä.

Asiantunteva tapaamisten suunnittelu

Asiantunteva tapaamisten suunnittelu

Kokeneet ja jatkuvasti lisäkoulutusta hankkivat EGN-ryhmänvetäjät fasilitoivat kaikkia ryhmiä.

Hyödyt liiketoiminnalle

Hyödyt liiketoiminnalle

EGN toimii tukiverkostona koko liiketoiminnallesi, ja sen tuomia etuja ovat esimerkiksi yrityksesi avainhenkilöiden kehittäminen, katsaukset viimeisimpiin markkinatrendeihin ja työkaluihin ja mahdollisuus hyödyntää luottamuksellista ”neuvonantajaryhmää” kaikkien EGN-ryhmien ja 14 000 asiantuntijan muodostaman maailmanlaajuisen yhteisön kautta.

Tuki työsuhteiden välisenä aikana

Tuki työsuhteiden välisenä aikana

Jos työsuhteesi päättyy jäsenyytesi aikana, voit jatkaa jäsenenä vuoden ajan samalla kun hyödynnät verkostoasi uuden urapolun löytämiseksi. Voit jatkaa jäsenyyttä vielä toiset 12 kuukautta kohtuullista maksua vastaan. 

Kasva verkostosi mukana

Kasva verkostosi mukana

Tarpeesi saattavat muuttua ammatillisen kehityksesi myötä. EGN:n jäsenenä voit tarvittaessa vaihtaa toiseen ammattilaisryhmään, joka vastaa paremmin urahaasteitasi ja sen hetkisiä tarpeitasi. 

Vain jäsenille tarkoitetut tapahtumat ja seminaarit

Vain jäsenille tarkoitetut tapahtumat ja seminaarit

Jäsenille järjestetään tapahtumia ja seminaareja, joissa jäsenet voivat oppia ja kasvaa osana vakiintunutta ammattilaisverkostoa.

EGN Katsaukset

EGN Katsaukset

EGN:n jäsenenä pääset osalliseksi johtavien asiantuntijoiden oivalluksista, esimerkiksi e-kirjojen, artikkelien ja jäsentemme parhaiden käytäntöjen kautta.

Valmennus

Valmennus

Vertaisryhmältäsi saamasi valmennuksen lisäksi tarjoamme ylimmälle johdolle henkilökohtaisia valmennustilaisuuksia osana Accelerator-ohjelmaamme.*  

* Tulossa myöhemmin.

 • Paljonko jäsenyys maksaa?

  EGN-jäsenyyden hinta vaihtelee sijainnista, ammatillisesta tasosta ja EGN-ryhmään liittyvistä eduista riippuen.

  Yrityksemme asiantuntijat auttaa sinua löytämään sopivan ryhmän johtajuustasosi tai ammatillisten tarpeidesi perusteella. 

  Anna yhteystietosi, niin verkostoasiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

 • Miten otatte uusia jäseniä?

  Hae jäsenyyttä täyttämällä tämä lomake        

  Kun olemme saaneet hakemuksesi, otamme sinuun yhteyttä tarkemman keskustelun merkeissä, jotta löydämme sinulle sopivan ammattilaisryhmän, joka vastaa omaa johtamistasoasi ja/tai ammatillisia tarpeitasi.

  Ryhmän vetäjän ja kyseisen ryhmän jäsenten on hyväksyttävä kandidaatti ennen ryhmään pääsyä. Näin varmistetaan ammattilaisverkostoryhmän jäsenten sopivuus ja luodaan otollinen ilmapiiri avoimelle ja antoisalle keskustelulle, samalla kun vältetään henkilökohtaisten ystävien, asiakkaiden tai kilpailijoiden edustajien sijoittaminen samaan verkostoryhmään.

 • Kuinka ammattilaisverkostoryhmä toimii?

  Ammattilaisverkoston tukemana pääset vaihtamaan kokemuksia muiden huippuammattilaisten kanssa ja voit vahvistaa ja kehittää johtamistaitojasi tai erityisalojen osaamistasi.

  EGN:n jäsenenä voit olla suoraan yhteydessä ylimmän tason liikkeenjohtoon, yritysjohtajiin ja asiantuntijoihin melkeinpä kaikkialla maailmassa jäsensivujemme kautta ja esittää siellä kysymyksiä, osallistua keskusteluihin ja verkostoitua yli 14 000 muun jäsenemme kanssa.

  EGN-ryhmäsi on luottamuksellinen ympäristö, jossa voit keskustella liiketoiminnallisista haasteista tai koeponnistaa ideoitasi samalla ammatillisella tasolla olevien jäsenien kanssa. Luottamuksellisuuden säilyttämiseksi kilpailijat tai merkittävien asiakkaiden edustajat eivät saa osallistua samaan ryhmään.

  Kaikilla ryhmillämme on ammattimainen ja kokenut EGN-ryhmänvetäjä, joka fasilitoi ja mentoroi verkostoryhmää, huolehtii työskentelyn tuloksellisuudesta sekä kokouksissa että niiden välillä ja keskittyy ammatilliseen kehitykseesi ja johtamistaitojesi parantamiseen.

  Ota meihin yhteyttä lisätietoja varten

Seuraamalla meitä saat tietoa viimeisimmistä katsauksista ja tulevista tapahtumista