Liiketoimintajohto

Luo vahvoja ammatillisia suhteita ja jaa kokemuksia luottamuksellisessa kollegaryhmässä muiden johtajien ja asiantuntijoiden kanssa. 

Kun olet jäsenenä liiketoimintajohdolle tarkoitetussa kollegaryhmässä, olet osa luottamuksellista EGN-verkostoa. Sen avulla voit kehittää johtajuustaitojasi ja hankkia uusia näkemyksiä organisaatiosi johtamiseen. Sinulle sopivassa kollegaryhmässä kehität omaa ammatillista osaamistasi yhdessä muiden johtajien ja asiantuntijoiden kanssa. 

Jäsenprofiili
Liiketoimintajohdon kollegaryhmien jäsenet ovat kokeneita johtoryhmätason johtajia. Kollegaryhmän jäsenillä on liiketoimintavastuu ja suurin osa heistä toimii esimiestehtävissä isoissa tai keskisuurissa organisaatioissa.

Ryhmän jäsenten ammattinimikkeitä ovat esimerkiksi Vice President, Executive Vice President,  liiketoimintajohtaja, liiketoiminnan kehitysjohtaja, kaupallinen johtaja,  digitalisaatiojohtaja, markkinointijohtaja, ja johtava yritysstrategi.

EGN:llä on kollegaryhmiä kaiken kokoisten yritysten, organisaatioiden ja konsernien johtajille sekä asiantuntijoille. Ota yhteyttä, niin etsimme sinun ammatillisia tarpeitasi vastaavan ryhmän.

Tapaamisten teemat
Kollegaryhmissä käsiteltävät teemat vaihtelevat ryhmittäin. EGN-ryhmien jäsenet päättävät ryhmän strategiset tavoitteet ja tapaamisissa käsiteltävät aiheet yhdessä ryhmänvetäjän kanssa. 

Jäsenet sparraavat toisiaan kiinnostavien aiheiden parissa niin tapaamisissa kuin niiden välilläkin. Kollegaryhmissä käsitellään ajankohtaisia trendejä ja suuntauksia, jotka liittyvät jäsenten liiketoiminnassaan kohtaamiin haasteisiin.

Esimerkkejä käsiteltävistä teemoista: Digitalisaatiostrategian laatiminen, kriisiviestintä sosiaalisessa mediassa, asiakaskokemus ja sen laadun mittaaminen jne.

Hae EGN-jäsenyyttä

Kymmenen parasta syytä liittyä jäseneksi

EGN on ammattilaisista koostuva verkosto, joka tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden työstää johtajuustaitojasi, vahvistaa ammatillista työkalupakkiasi ja saada uusia näkemyksiä, joista on hyötyä sekä sinulle että yrityksellesi.

EGN:n jäsenenä sinulla on käytössäsi:

Maailmanlaajuinen verkosto

Maailmanlaajuinen verkosto

Tarjoamme maailmanlaajuisen luotettavan ammattilaisverkoston, jonka yhteinen päämäärä on kehittyä yhdessä ja tulla paremmaksi – joka päivä.

Valikoidut ryhmät

Valikoidut ryhmät

Ryhmien kokoamisesta vastaa joukko kokeneita asiantuntijoita, mikä takaa sen, että ryhmä vastaa omaa johtamistasoasi ja ammattialaasi.

Jäsensivut - Members' Universe

Jäsensivut - Members' Universe

Tämä verkossa toimiva jäsenyhteisö koostuu 14 000 asiantuntijasta, ja siihen sisältyy kyselytoiminto, sovelluksen sisäinen viestitoiminto, virtuaaliset EGN-ryhmät ja laaja sähköinen kirjasto, jossa on noin 200 nimikettä.

Asiantunteva tapaamisten suunnittelu

Asiantunteva tapaamisten suunnittelu

Kokeneet ja jatkuvasti lisäkoulutusta hankkivat EGN-ryhmänvetäjät fasilitoivat kaikkia ryhmiä.

Hyödyt liiketoiminnalle

Hyödyt liiketoiminnalle

EGN toimii tukiverkostona koko liiketoiminnallesi, ja sen tuomia etuja ovat esimerkiksi yrityksesi avainhenkilöiden kehittäminen, katsaukset viimeisimpiin markkinatrendeihin ja työkaluihin ja mahdollisuus hyödyntää luottamuksellista ”neuvonantajaryhmää” kaikkien EGN-ryhmien ja 14 000 asiantuntijan muodostaman maailmanlaajuisen yhteisön kautta.

Tuki työsuhteiden välisenä aikana

Tuki työsuhteiden välisenä aikana

Jos työsuhteesi päättyy jäsenyytesi aikana, voit jatkaa jäsenenä vuoden ajan samalla kun hyödynnät verkostoasi uuden urapolun löytämiseksi. Voit jatkaa jäsenyyttä vielä toiset 12 kuukautta kohtuullista maksua vastaan. 

Kasva verkostosi mukana

Kasva verkostosi mukana

Tarpeesi saattavat muuttua ammatillisen kehityksesi myötä. EGN:n jäsenenä voit tarvittaessa vaihtaa toiseen ammattilaisryhmään, joka vastaa paremmin urahaasteitasi ja sen hetkisiä tarpeitasi. 

Vain jäsenille tarkoitetut tapahtumat ja seminaarit

Vain jäsenille tarkoitetut tapahtumat ja seminaarit

Jäsenille järjestetään tapahtumia ja seminaareja, joissa jäsenet voivat oppia ja kasvaa osana vakiintunutta ammattilaisverkostoa.

EGN Katsaukset

EGN Katsaukset

EGN:n jäsenenä pääset osalliseksi johtavien asiantuntijoiden oivalluksista, esimerkiksi e-kirjojen, artikkelien ja jäsentemme parhaiden käytäntöjen kautta.

Valmennus

Valmennus

Vertaisryhmältäsi saamasi valmennuksen lisäksi tarjoamme ylimmälle johdolle henkilökohtaisia valmennustilaisuuksia osana Accelerator-ohjelmaamme.*  

* Tulossa myöhemmin.

 • Paljonko jäsenyys maksaa?

  EGN-jäsenyyden hinta vaihtelee sijainnin, ammatillisen tason ja ammattilaisryhmän etujen mukaan. 

  Yrityksemme asiantuntijat auttavat sinua löytämään johtajuustasoasi tai ammatillisia tarpeitasi vastaavan kollegaryhmän. 

  Anna yhteystietosi, niin verkostoasiantuntijamme on sinuun yhteydessä.

 • Miten otatte uusia jäseniä?

  Hae jäsenyyttä täyttämällä tämä lomake.       

  Kun olemme saaneet hakemuksesi, otamme sinuun yhteyttä. Mietimme yhdessä sinulle sopivan kollegaryhmän, joka vastaa omaa johtamistasoasi ja/tai ammatillisia tarpeitasi.

  Ryhmänvetäjän ja kollegaryhmän jäsenten on hyväksyttävä kandidaatti ennen ryhmään pääsyä. Tällä varmistamme kollegaryhmän jäsenten sopivuuden ja luomme luottamuksellisen ilmapiirin avoimelle ja antoisalle keskustelulle. Kollegaryhmiin ei voi osallistua tärkeimpien asiakkaiden tai kilpailijoiden edustajia. 

 • Kuinka kollegaryhmä toimii?

  Liittyessäsi EGN jäseneksi, liityt osaksi omaa kollegaryhmääsi. Ryhmän tukemana pääset vaihtamaan kokemuksia muiden huippuammattilaisten kanssa ja vahvistamaan sekä kehittämään johtamistaitojasi tai erityisalan osaamistasi. Kollegaryhmä tapaa 5-6 kertaa vuodessa.

  EGN-kollegaryhmäsi on luottamuksellinen ympäristö, jossa voit keskustella liiketoiminnallisista haasteista tai koeponnistaa ideoitasi samalla ammatillisella tasolla olevien jäsenien kanssa. Luottamuksellisuuden varmistamiseksi kilpailijat tai merkittävien asiakkaiden edustajat eivät voi osallistua saman ryhmän toimintaan.

  Kaikilla ryhmillämme on ammattimainen ja kokenut EGN-ryhmänvetäjä, joka fasilitoi ja mentoroi kollegaryhmää. Ryhmänvetäjä huolehtii ryhmän työskentelyn tuloksellisuudesta sekä tapaamisissa että niiden välillä ja keskittyy ammatilliseen kehittymiseesi ja johtamistaitojesi parantamiseen.

  Jäsenenä voit olla suoraan yhteydessä maailmanlaajuiseen EGN-verkostoon verkossa toimivan Members' Universe-sivuston kautta. Sivustolla on mahdollisuus esittää kysymyksiä, osallistua keskusteluihin ja verkostoitua yli 14 000 jäsenemme kanssa ympäri maailman. Members' Universe on työkalu, jolla voit saada nopeasti vastauksia jokapäiväisen työelämän haasteisiin. 

  Ota meihin yhteyttä, mikäli kaipaat lisätietoja kollegaryhmiemme toiminnasta.

Seuraamalla meitä saat tietoa viimeisimmistä katsauksista ja tulevista tapahtumista