Avoimet työpaikat

Kiinnostaako sinua ura kansainvälisessä organisaatiossa? EGN Suomella pääset työskentelemään kompaktissa tiimissä eri toimialojen johtajille ja asiantuntijoille tarkoitettujen kollegaryhmien parissa. Toimintaamme ohjaa toiminta-ajatuksemme autamme ihmisiä ja yrityksiä kasvamaan ja kehittymään luotettavan verkoston avulla.

>> Network Sales Specialist

Haemme vahvistusta myyntitiimiimme! Innostutko tavoitteista ja pitkäjänteisestä, mutta palkitsevasta tulosten tekemisestä? Haluatko olla osana toisiaan tukevaa ja tsemppaavaa työyhteisöä? Jos vastasit molempiin kyllä, voit olla etsimämme osaaja!

Network Sales Specialistina vastaat uusien jäsenten hankinnasta EGN Suomen kollegaryhmiin. Meillä on yhteensä 38 kollegaverkostoa eri toimialojen johtajille ja asiantuntijoille. Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kehittymään myynnin osaajana. Saat lisäksi tosi mukavat työkaverit sekä näköalapaikan kansainvälisessä organisaatiossa.

Lue lisää avoimesta työtehtävästä ja hae paikkaa täältä

>> Head of Sales

Innostutko tiimin menestyksekkäästä johtamisesta sekä pitkäjänteisestä tulosten tekemisestä? Haluatko olla mukana kehittämässä johtajuutta ja yrityksen kasvua? Jos vastasit molempiin kyllä, jatka lukemista!

Head of Sales -roolissa vastaat strategian mukaisesta kasvutavoitteiden saavuttamisesta sekä myyntitiimimme johtamisesta ja valmentamisesta. Myynnin johtamisen lisäksi osallistut itse aktiivisesti uusien jäsenten hankintaan EGN Suomen kollegaryhmiin. Kuulut johtoryhmään ja raportoit toimitusjohtajalle.

Lue lisää avoimesta työtehtävästä ja hae paikkaa täältä

Seuraamalla meitä saat tietoa viimeisimmistä katsauksista ja tulevista tapahtumista