EGN Executive

Vuonna 2018 yhdistimme kaksi maailmaa: Harvard -tutkijoiden ja asiantuntijoiden tuoreimmat teoriat sekä EGN-kollegaryhmien ainutlaatuisen yhdessä oppimisen. EGN Executive on tarkkaan räätälöity kollegaryhmä ylemmän tason johtajille.

EGN Executive kollegaryhmän viimeisimmät näkökulmat strategioihin, johtamiseen ja innovointiin tulevat suoraan Harvard Business School ja Harvard Business Review -asiantuntijoilta. EGN puolestaan kokoaa sinun johtamistasoasi vastaavan kollegaryhmän – luottamuksellisen ympäristön jokapäiväisten liiketoiminnan haasteiden ratkaisemiseen ja päätösten tekemiseen.

Johtamistaitojesi kehittymisen takaavat korkeasti arvostettujen Harvard yliopiston professorien ja luennoitsijoiden interaktiiviset online-luennot, simulaatiot ja case-esimerkit. Tämän lisäksi saat pääsyn Harvard Business Publishing -materiaaleihin ja johtamisen tuoreimpiin katsauksiin. Teoriat maailman huipulta heräävät henkiin, kun pääsette yhdessä syventämään ja soveltamaan niitä ylemmän tason johtajien kollegaryhmässä.

Yhteinen oppimisen ja kehittymisen filosofia

EGN ja Harvard Business Publishing uskovat, että johtajat oppivat parhaiten luottamuksellisessa ympäristössä, jossa jaetaan kokemuksia ja tämän päivän haasteita. Jatkuva kehittyminen vahvistuu, kun samanlaisia haasteita työssään kohtaavat johtajat heijastavat, keskustelevat ja jakavat kokemuksiaan ja oppivat toisiltaan.

Mitä EGN Executive sisältää?

 • Luottamuksellisen 10-15 henkilön kollegaryhmän, jonka jäsenet vastaavat johtajuustasoasi ja asiantuntijuuttasi.
 • 5 x 2 interaktiivista Harvard -luennoitsijoiden ja -professorien MBA-tasoista luentoa, joissa pureudutaan ajankohtaisiin liiketoiminnan ja johtamisen teemoihin.
 • Viisi vuosittaista tapaamista kollegaryhmäsi kanssa, sisältäen yhden koko päivän tapaamisen, johon kuuluu illallinen ja yöpyminen. 
 • EGN Members’ Universe -jäsensivuston, jossa voit esimerkiksi kommunikoida kollegaryhmän jäsenten kanssa tapaamisten välillä ja verkostoitua yli 14 000 EGN-jäsenen kanssa.
 • Pääsyn Harvard Business Review-sivustolle johtavien asiantuntijoiden tuoreimpiin artikkeleihin ja katsauksiin.
 • Inspiroivat EGN jäsentapahtumat jäsenhintaan.

Kun osallistut jäsenvuotesi aikana vähintään neljään viidestä EGN Leadership kollegaryhmätapaamisesta, saat jäsenkausittain EGN & Harvard Business Publishing sertifikaatin.

EGN Executive -konsepti PDF

Täytä lomake, jos haluat kuulla lisää

Kymmenen parasta syytä liittyä jäseneksi

EGN on ammattilaisista koostuva verkosto, joka tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden työstää johtajuustaitojasi, vahvistaa ammatillista työkalupakkiasi ja saada uusia näkemyksiä, joista on hyötyä sekä sinulle että yrityksellesi.

EGN:n jäsenenä sinulla on käytössäsi:

Maailmanlaajuinen verkosto

Maailmanlaajuinen verkosto

Tarjoamme maailmanlaajuisen luotettavan kollegaverkoston, jonka yhteinen päämäärä on kehittyä yhdessä ja tulla paremmaksi – joka päivä.

Valikoidut ryhmät

Valikoidut ryhmät

Ryhmien kokoamisesta vastaa joukko kokeneita asiantuntijoita. Tällä takaamme sen, että ryhmä vastaa omaa johtamistasoasi ja ammattialaasi.

Jäsensivut - Members' Universe

Jäsensivut - Members' Universe

Verkossa toimiva jäsensivustomme. Siellä yli 14 000 verkostomme jäsentä voi olla yhteydessä toisiinsa kyselytoiminnolla, sovelluksen sisäisellä viestitoiminnolla tai kollegaryhmien luottamuksellisella foorumilla. Tämän lisäksi jäsenemme voivat ladata sieltä käyttöönsä jopa 200 e-kirjaa.

Asiantunteva tapaamisten suunnittelu

Asiantunteva tapaamisten suunnittelu

Kokeneet ja jatkuvasti lisäkoulutusta hankkivat EGN-ryhmänvetäjät fasilitoivat kaikkia kollegaryhmiä.

Hyödyt liiketoiminnalle

Hyödyt liiketoiminnalle

EGN toimii tukiverkostona koko liiketoiminnallesi. Avainhenkilöt kehittyvät henkilökohtaisesti ja ammatillisesti, kun sparraavat yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa liiketoiminnan kannalta tärkeiden teemojen parissa. Jäsenillämme on mahdollisuus luottamukselliseen keskusteluun kollegaryhmässä ja 14 000 asiantuntijan muodostamassa maailmanlaajuisessa EGN-verkostossa.

Tuki työsuhteiden välisenä aikana

Tuki työsuhteiden välisenä aikana

Jos työsuhteesi päättyy jäsenyytesi aikana, voit jatkaa EGN-jäsenenä vielä vuoden ajan. Voit hyödyntää verkostoa ja saada tukea uuden urapolun löytämisessä

Kehity verkostossa

Kehity verkostossa

Ammatillisen kehittymisen myötä tarpeesi saattavat muuttua. EGN:n jäsenenä voit tarvittaessa vaihtaa toiseen kollegaryhmään, joka vastaa paremmin urahaasteitasi ja sen hetkisiä tarpeitasi. 

 

Vain jäsenille tarkoitetut tapahtumat ja seminaarit

Vain jäsenille tarkoitetut tapahtumat ja seminaarit

Jäsenillemme järjestetään oman kollegaryhmän tapaamisia sekä EGN-verkoston jäsenseminaareja. Niissä jäsenet voivat oppia ja kehittyä yhdessä ammattilaisten kanssa.

EGN Katsaukset

EGN Katsaukset

EGN:n jäsenenä pääset näkemään johtavien asiantuntijoiden näkemyksiä, esimerkiksi e-kirjojen, artikkelien ja jäsentemme parhaiden käytäntöjen kautta.

Valmennus

Valmennus

Kollegaryhmältäsi saamasi sparrauksen lisäksi tarjoamme ylimmälle johdolle henkilökohtaisia valmennustilaisuuksia osana Accelerator-ohjelmaamme.*  

* Tulossa myöhemmin.

 • Paljonko jäsenyys maksaa?

  EGN-jäsenyyden hinta vaihtelee sijainnin, ammatillisen tason ja ammattilaisryhmän etujen mukaan. 

  Yrityksemme asiantuntijat auttavat sinua löytämään johtajuustasoasi tai ammatillisia tarpeitasi vastaavan kollegaryhmän. 

  Anna yhteystietosi, niin verkostoasiantuntijamme on sinuun yhteydessä.

 • Miten otatte uusia jäseniä?

  Hae jäsenyyttä täyttämällä tämä lomake.       

  Kun olemme saaneet hakemuksesi, otamme sinuun yhteyttä. Mietimme yhdessä sinulle sopivan kollegaryhmän, joka vastaa omaa johtamistasoasi ja/tai ammatillisia tarpeitasi.

  Ryhmänvetäjän ja kollegaryhmän jäsenten on hyväksyttävä kandidaatti ennen ryhmään pääsyä. Tällä varmistamme kollegaryhmän jäsenten sopivuuden ja luomme luottamuksellisen ilmapiirin avoimelle ja antoisalle keskustelulle. Kollegaryhmiin ei voi osallistua tärkeimpien asiakkaiden tai kilpailijoiden edustajia. 

 • Kuinka kollegaryhmä toimii?

  Liittyessäsi EGN jäseneksi, liityt osaksi omaa kollegaryhmääsi. Ryhmän tukemana pääset vaihtamaan kokemuksia muiden huippuammattilaisten kanssa ja vahvistamaan sekä kehittämään johtamistaitojasi tai erityisalan osaamistasi. Kollegaryhmä tapaa 5-6 kertaa vuodessa.

  EGN-kollegaryhmäsi on luottamuksellinen ympäristö, jossa voit keskustella liiketoiminnallisista haasteista tai koeponnistaa ideoitasi samalla ammatillisella tasolla olevien jäsenien kanssa. Luottamuksellisuuden varmistamiseksi kilpailijat tai merkittävien asiakkaiden edustajat eivät voi osallistua saman ryhmän toimintaan.

  Kaikilla ryhmillämme on ammattimainen ja kokenut EGN-ryhmänvetäjä, joka fasilitoi ja mentoroi kollegaryhmää. Ryhmänvetäjä huolehtii ryhmän työskentelyn tuloksellisuudesta sekä tapaamisissa että niiden välillä ja keskittyy ammatilliseen kehittymiseesi ja johtamistaitojesi parantamiseen.

  Jäsenenä voit olla suoraan yhteydessä maailmanlaajuiseen EGN-verkostoon verkossa toimivan Members' Universe-sivuston kautta. Sivustolla on mahdollisuus esittää kysymyksiä, osallistua keskusteluihin ja verkostoitua yli 14 000 jäsenemme kanssa ympäri maailman. Members' Universe on työkalu, jolla voit saada nopeasti vastauksia jokapäiväisen työelämän haasteisiin. 

  Ota meihin yhteyttä, mikäli kaipaat lisätietoja kollegaryhmiemme toiminnasta.

Seuraamalla meitä saat tietoa viimeisimmistä katsauksista ja tulevista tapahtumista