EGN - Executives' Global Network

EGN (Executives' Global Network) on tarjonnut luottamuksellisia kollegaryhmiä eri toimialojen johtajille ja asiantuntijoille jo vuodesta 1992 alkaen. Vuonna 1992 syntynyt yhden ihmisen idea on nyt maailmanlaajuinen verkosto, jonka 15 maasta kotoisin olevat 14.000 jäsentä edustavat yli 8.000 yritystä ja 70 ammattiryhmää. Päämäärämme on kehittyä yhdessä ja tulla paremmiksi – joka päivä.

Yritysjohtajat ja asiantuntijat joutuvat usein päättämään tärkeistä strategioista tai johtamiseen liittyvistä muutoksista yksin ja jatkuvasti muuttuva maailma vaatii johtajilta yhä enemmän. Vain kehittämällä omia taitoja ja hankkimalla tuoreita näkemyksiä pysyy mukana maailman menossa. Kollegaryhmässä sinulla on mahdollisuus vaihtaa kokemuksia muiden oman alasi huippuammattilaisten kanssa ja päästä vahvistamaan johtamistaitojasi tai erityisalan osaamistasi.

Tavoitteemme on tuottaa jäsenillemme henkilökohtaista, ammatillista ja liiketoiminnallista arvoa. Luottamuksellisissa kollegaryhmissä eri toimialojen johtajat ja asiantuntijat sparraavat toisiaan ja laajentavat omaa osaamistaan kokemusten jakamisen kautta.
 

Visio, toiminta-ajatus ja päämäärä

 

Visio

Olemme arvokas osa päivittäistä työelämää kaikkialla maailmassa.

Toiminta-ajatus

Autamme ihmisiä ja yrityksiä kasvamaan ja kehittymään luotettavan verkoston avulla.

Päämäärä

Yhdessä paremmaksi.

Kymmenen parasta syytä liittyä jäseneksi

EGN on ammattilaisista koostuva verkosto, joka tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden työstää johtajuustaitojasi, vahvistaa ammatillista työkalupakkiasi ja saada uusia näkemyksiä, joista on hyötyä sekä sinulle että yrityksellesi.

EGN:n jäsenenä sinulla on käytössäsi:

Maailmanlaajuinen verkosto

Maailmanlaajuinen verkosto

Tarjoamme maailmanlaajuisen luotettavan kollegaverkoston, jonka yhteinen päämäärä on kehittyä yhdessä ja tulla paremmaksi – joka päivä.

Valikoidut ryhmät

Valikoidut ryhmät

Ryhmien kokoamisesta vastaa joukko kokeneita asiantuntijoita. Tällä takaamme sen, että ryhmä vastaa omaa johtamistasoasi ja ammattialaasi.

Members' Universe -jäsensivut

Members' Universe -jäsensivut

Verkossa toimiva jäsensivustomme. Siellä yli 14 000 verkostomme jäsentä voi olla yhteydessä toisiinsa kyselytoiminnolla, sovelluksen sisäisellä viestitoiminnolla tai kollegaryhmien luottamuksellisella foorumilla. Tämän lisäksi jäsenemme voivat ladata sieltä käyttöönsä jopa 200 e-kirjaa.

Asiantunteva tapaamisten suunnittelu

Asiantunteva tapaamisten suunnittelu

Kokeneet ja jatkuvasti lisäkoulutusta hankkivat EGN-ryhmänvetäjät fasilitoivat kaikkia kollegaryhmiä.

Hyödyt liiketoiminnalle

Hyödyt liiketoiminnalle

EGN toimii tukiverkostona koko liiketoiminnallesi. Avainhenkilöt kehittyvät henkilökohtaisesti ja ammatillisesti, kun sparraavat yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa liiketoiminnan kannalta tärkeiden teemojen parissa. Jäsenillämme on mahdollisuus luottamukselliseen keskusteluun kollegaryhmässä ja 14 000 asiantuntijan muodostamassa maailmanlaajuisessa EGN-verkostossa.

Tuki työsuhteiden välisenä aikana

Tuki työsuhteiden välisenä aikana

Jos työsuhteesi päättyy jäsenyytesi aikana, voit jatkaa EGN-jäsenenä vielä vuoden ajan. Voit hyödyntää verkostoa ja saada tukea uuden urapolun löytämisessä

Kehity verkostossa

Kehity verkostossa

Ammatillisen kehittymisen myötä tarpeesi saattavat muuttua. EGN:n jäsenenä voit tarvittaessa vaihtaa toiseen kollegaryhmään, joka vastaa paremmin urahaasteitasi ja sen hetkisiä tarpeitasi. 

 

Vain jäsenille tarkoitetut tapahtumat ja seminaarit

Vain jäsenille tarkoitetut tapahtumat ja seminaarit

Jäsenillemme järjestetään oman kollegaryhmän tapaamisia sekä EGN-verkoston jäsenseminaareja. Niissä jäsenet voivat oppia ja kehittyä yhdessä ammattilaisten kanssa.

EGN Katsaukset

EGN Katsaukset

EGN:n jäsenenä pääset näkemään johtavien asiantuntijoiden näkemyksiä, esimerkiksi e-kirjojen, artikkelien ja jäsentemme parhaiden käytäntöjen kautta.

Valmennus

Valmennus

Kollegaryhmältäsi saamasi sparrauksen lisäksi tarjoamme ylimmälle johdolle henkilökohtaisia valmennustilaisuuksia osana Accelerator-ohjelmaamme.*  

* Tulossa myöhemmin.

Seuraamalla meitä saat tietoa viimeisimmistä katsauksista ja tulevista tapahtumista