Nykypäivän johtaminen vaatii jatkuvaa kehittymistä ja tuoreita näkökulmia. Alati muuttuvassa maailmassa muiden johtajien kanssa jaetut kokemukset ja parhaat käytännöt ovat avaimia menestykseen.

EGN Leadership - yhteistyössä EGN & Harvard Business Publishing

Yhteistyössä EGN ja Harvard Business Publishing ovat kehittäneen uuden kollegaryhmän jatkuvaan johtamisen kehittämiseen. EGN Leadership yhdistää EGN kollegaryhmien yhdessä kehittymisen ja tuoreimmat johtamisen materiaalit suoraan Harvard-asiantuntijoilta. 

Pääset kehittämään johtamistaitojasi Harvard ManageMentor -oppimisalustalla, johon Harvard Business School- ja Harvard Business Review -asiantuntijat ovat koonneet tuoreimmat johtamisen näkökulmat. EGN puolestaan tarjoaa luottamuksellisen ympäristön – sinun johtamistasoasi vastaavan kollegaryhmän jokapäiväisten liiketoiminnan haasteiden ratkaisemiseen ja päätösten tekemiseen.

“Today’s business executives face new challenges. We at Harvard Business Publishing are committed to helping them by providing access to the best ideas in leadership. We have chosen to partner with EGN because of their commitment to quality and lifelong learning.”

           - David Wan, Chief Executive Officer, Harvard Business Publishing

Kehitä itsesi, muiden sekä liiketoimintasi johtamista. Kollegaryhmässäsi sparrailet muiden johtajien kanssa nykyisten liiketoiminnan haasteiden parissa ja syvennätte Harvard ManageMentor -oppimisalustalla käsiteltyjä teemoja.

Mitä EGN Leadership sisältää?

 • Luottamuksellisen 15-20 hengen EGN-kollegaryhmän, jonka jäsenet vastaavat sinun johtajuustasoasi ja asiantuntijuuttasi.
 • Pääsyn virtuaaliselle Harvard ManageMentor -oppimisalustalle, jossa yli 40 englanninkielistä kurssimoduulia johtamisen eri teemoista.
 • Viisi vuosittaista tapaamista EGN-kollegaryhmän kanssa, sisältäen yhden koko päivän tapaamisen ja illallisen. Ryhmätapaamisia fasilitoi ammattitaitoinen EGN-ryhmänvetäjä. 
 • Digitaalisen EGN Members’ Universe -jäsensivuston, jossa voit kommunikoida kollegaryhmän jäsenten kanssa tapaamisten välillä ja verkostoitua yli 14 000 EGN-jäsenen kanssa.
 • Inspiroivat EGN jäsentapahtumat jäsenhintaan

Saat vuosittaisen EGN ja Harvard Business Publishing -sertifikaatin, mikäli osallistut jäsenvuotenasi viidestä EGN Leadership -kollegaryhmän tapaamisesta vähintään neljään.

EGN Leadership -konsepti PDF

Täytä lomake, jos haluat kuulla lisää

Kymmenen parasta syytä liittyä jäseneksi

EGN on ammattilaisista koostuva verkosto, joka tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden työstää johtajuustaitojasi, vahvistaa ammatillista työkalupakkiasi ja saada uusia näkemyksiä, joista on hyötyä sekä sinulle että yrityksellesi.

EGN:n jäsenenä sinulla on käytössäsi:

Maailmanlaajuinen verkosto

Maailmanlaajuinen verkosto

Tarjoamme maailmanlaajuisen luotettavan kollegaverkoston, jonka yhteinen päämäärä on kehittyä yhdessä ja tulla paremmaksi – joka päivä.

Valikoidut ryhmät

Valikoidut ryhmät

Ryhmien kokoamisesta vastaa joukko kokeneita asiantuntijoita. Tällä takaamme sen, että ryhmä vastaa omaa johtamistasoasi ja ammattialaasi.

Jäsensivut - Members' Universe

Jäsensivut - Members' Universe

Verkossa toimiva jäsensivustomme. Siellä yli 14 000 verkostomme jäsentä voi olla yhteydessä toisiinsa kyselytoiminnolla, sovelluksen sisäisellä viestitoiminnolla tai kollegaryhmien luottamuksellisella foorumilla. Tämän lisäksi jäsenemme voivat ladata sieltä käyttöönsä jopa 200 e-kirjaa.

Asiantunteva tapaamisten suunnittelu

Asiantunteva tapaamisten suunnittelu

Kokeneet ja jatkuvasti lisäkoulutusta hankkivat EGN-ryhmänvetäjät fasilitoivat kaikkia kollegaryhmiä.

Hyödyt liiketoiminnalle

Hyödyt liiketoiminnalle

EGN toimii tukiverkostona koko liiketoiminnallesi. Avainhenkilöt kehittyvät henkilökohtaisesti ja ammatillisesti, kun sparraavat yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa liiketoiminnan kannalta tärkeiden teemojen parissa. Jäsenillämme on mahdollisuus luottamukselliseen keskusteluun kollegaryhmässä ja 14 000 asiantuntijan muodostamassa maailmanlaajuisessa EGN-verkostossa.

Tuki työsuhteiden välisenä aikana

Tuki työsuhteiden välisenä aikana

Jos työsuhteesi päättyy jäsenyytesi aikana, voit jatkaa EGN-jäsenenä vielä vuoden ajan. Voit hyödyntää verkostoa ja saada tukea uuden urapolun löytämisessä

Kehity verkostossa

Kehity verkostossa

Ammatillisen kehittymisen myötä tarpeesi saattavat muuttua. EGN:n jäsenenä voit tarvittaessa vaihtaa toiseen kollegaryhmään, joka vastaa paremmin urahaasteitasi ja sen hetkisiä tarpeitasi. 

 

Vain jäsenille tarkoitetut tapahtumat ja seminaarit

Vain jäsenille tarkoitetut tapahtumat ja seminaarit

Jäsenillemme järjestetään oman kollegaryhmän tapaamisia sekä EGN-verkoston jäsenseminaareja. Niissä jäsenet voivat oppia ja kehittyä yhdessä ammattilaisten kanssa.

EGN Katsaukset

EGN Katsaukset

EGN:n jäsenenä pääset näkemään johtavien asiantuntijoiden näkemyksiä, esimerkiksi e-kirjojen, artikkelien ja jäsentemme parhaiden käytäntöjen kautta.

Valmennus

Valmennus

Kollegaryhmältäsi saamasi sparrauksen lisäksi tarjoamme ylimmälle johdolle henkilökohtaisia valmennustilaisuuksia osana Accelerator-ohjelmaamme.*  

* Tulossa myöhemmin.

 • Paljonko jäsenyys maksaa?

  EGN-jäsenyyden hinta vaihtelee sijainnin, ammatillisen tason ja ammattilaisryhmän etujen mukaan. 

  Yrityksemme asiantuntijat auttavat sinua löytämään johtajuustasoasi tai ammatillisia tarpeitasi vastaavan kollegaryhmän. 

  Anna yhteystietosi, niin verkostoasiantuntijamme on sinuun yhteydessä.

 • Miten otatte uusia jäseniä?

  Hae jäsenyyttä täyttämällä tämä lomake.       

  Kun olemme saaneet hakemuksesi, otamme sinuun yhteyttä. Mietimme yhdessä sinulle sopivan kollegaryhmän, joka vastaa omaa johtamistasoasi ja/tai ammatillisia tarpeitasi.

  Ryhmänvetäjän ja kollegaryhmän jäsenten on hyväksyttävä kandidaatti ennen ryhmään pääsyä. Tällä varmistamme kollegaryhmän jäsenten sopivuuden ja luomme luottamuksellisen ilmapiirin avoimelle ja antoisalle keskustelulle. Kollegaryhmiin ei voi osallistua tärkeimpien asiakkaiden tai kilpailijoiden edustajia. 

 • Kuinka kollegaryhmä toimii?

  Liittyessäsi EGN jäseneksi, liityt osaksi omaa kollegaryhmääsi. Ryhmän tukemana pääset vaihtamaan kokemuksia muiden huippuammattilaisten kanssa ja vahvistamaan sekä kehittämään johtamistaitojasi tai erityisalan osaamistasi. Kollegaryhmä tapaa 5-6 kertaa vuodessa.

  EGN-kollegaryhmäsi on luottamuksellinen ympäristö, jossa voit keskustella liiketoiminnallisista haasteista tai koeponnistaa ideoitasi samalla ammatillisella tasolla olevien jäsenien kanssa. Luottamuksellisuuden varmistamiseksi kilpailijat tai merkittävien asiakkaiden edustajat eivät voi osallistua saman ryhmän toimintaan.

  Kaikilla ryhmillämme on ammattimainen ja kokenut EGN-ryhmänvetäjä, joka fasilitoi ja mentoroi kollegaryhmää. Ryhmänvetäjä huolehtii ryhmän työskentelyn tuloksellisuudesta sekä tapaamisissa että niiden välillä ja keskittyy ammatilliseen kehittymiseesi ja johtamistaitojesi parantamiseen.

  Jäsenenä voit olla suoraan yhteydessä maailmanlaajuiseen EGN-verkostoon verkossa toimivan Members' Universe-sivuston kautta. Sivustolla on mahdollisuus esittää kysymyksiä, osallistua keskusteluihin ja verkostoitua yli 14 000 jäsenemme kanssa ympäri maailman. Members' Universe on työkalu, jolla voit saada nopeasti vastauksia jokapäiväisen työelämän haasteisiin. 

  Ota meihin yhteyttä, mikäli kaipaat lisätietoja kollegaryhmiemme toiminnasta.

Seuraamalla meitä saat tietoa viimeisimmistä katsauksista ja tulevista tapahtumista