Yhdessä paremmiksi

Yritysjohtaja tai asiantuntija joutuu usein päättämään tärkeistä strategioista tai johtamiseen liittyvistä muutoksista yksin. Samalla on pyrittävä jatkuvasti kehittämään omia johtamistaitoja ja näkemyksiä.

Liittymällä EGN jäseneksi pääset osaksi luottamuksellista kollegaryhmää ja kansainvälistä EGN-verkostoa. Ryhmässä jäsenet auttavat toisiaan selviämään haasteista, ratkaisemaan ongelmia ja tunnistamaan liiketoiminnallisia mahdollisuuksia.

EGN-verkostossa sinulla on mahdollisuus vaihtaa kokemuksia muiden oman alasi huippuammattilaisten kanssa ja pääset vahvistamaan sekä kehittämään johtamistaitojasi tai erityisalan osaamistasi.

1. Henkilökohtainen sopivuus

Muodostamme kollegaryhmät tarkoin jäsenten profiilien perusteella. Tällä takaamme sen, että pääset osaksi omaa johtamistasoasi ja alaasi vastaavaan ryhmään. Myöskään kilpailijoitasi tai merkittävien asiakkaiden edustajia ei sijoiteta samaan ryhmään kanssasi.

2. Luottamuksellinen kollegaryhmä

EGN-kollegaryhmäsi on luottamuksellinen ympäristö, jossa voit keskustella ideoista ja haasteista samalla ammatillisella tasolla olevien jäsenten kanssa. Luottamuksen säilyttämiseksi kilpailijat tai merkittävien asiakkaiden edustajat eivät voi kuulua samaan ryhmään.

3. Ammattimainen fasilitointi

Kaikilla kollegaryhmillämme on asiantunteva ja kokenut EGN-ryhmänvetäjä. Hänen tehtävänään on kollegaryhmän fasilitointi ja työskentelyn tuloksellisuudesta huolehtiminen niin tapaamisissa kuin niiden välilläkin. Ryhmänvetäjän vastuulla on sinun ammatillinen kehittyminen ja johtamistaitojesi parantaminen.

4. Kansainvälinen yhteisö

EGN:n jäsenenä saat pääsyn kansainväliseen verkostoon, jossa voit olla suoraan yhteydessä ylimmän tason liikkeenjohtoon, yritysjohtajiin ja asiantuntijoihin ympäri maailman. Verkossa toimivalla Members' Universe alustalla sinulla on mahdollisuus kysyä liiketoimintaasi liittyviä kysymyksiä, osallistua keskusteluihin ja verkostoitua yli 14 000 jäsenen kanssa.

Kymmenen parasta syytä liittyä jäseneksi

EGN on ammattilaisista koostuva verkosto, joka tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden työstää johtajuustaitojasi, vahvistaa ammatillista työkalupakkiasi ja saada uusia näkemyksiä, joista on hyötyä sekä sinulle että yrityksellesi.

EGN:n jäsenenä sinulla on käytössäsi:

Maailmanlaajuinen verkosto

Maailmanlaajuinen verkosto

Tarjoamme maailmanlaajuisen luotettavan kollegaverkoston, jonka yhteinen päämäärä on kehittyä yhdessä ja tulla paremmaksi – joka päivä.

Valikoidut ryhmät

Valikoidut ryhmät

Ryhmien kokoamisesta vastaa joukko kokeneita asiantuntijoita. Tällä takaamme sen, että ryhmä vastaa omaa johtamistasoasi ja ammattialaasi.

Jäsensivut - Members' Universe

Jäsensivut - Members' Universe

Verkossa toimiva jäsensivustomme. Siellä yli 14 000 verkostomme jäsentä voi olla yhteydessä toisiinsa kyselytoiminnolla, sovelluksen sisäisellä viestitoiminnolla tai kollegaryhmien luottamuksellisella foorumilla. Tämän lisäksi jäsenemme voivat ladata sieltä käyttöönsä jopa 200 e-kirjaa.

Asiantunteva tapaamisten suunnittelu

Asiantunteva tapaamisten suunnittelu

Kokeneet ja jatkuvasti lisäkoulutusta hankkivat EGN-ryhmänvetäjät fasilitoivat kaikkia kollegaryhmiä.

Hyödyt liiketoiminnalle

Hyödyt liiketoiminnalle

EGN toimii tukiverkostona koko liiketoiminnallesi. Avainhenkilöt kehittyvät henkilökohtaisesti ja ammatillisesti, kun sparraavat yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa liiketoiminnan kannalta tärkeiden teemojen parissa. Jäsenillämme on mahdollisuus luottamukselliseen keskusteluun kollegaryhmässä ja 14 000 asiantuntijan muodostamassa maailmanlaajuisessa EGN-verkostossa.

Tuki työsuhteiden välisenä aikana

Tuki työsuhteiden välisenä aikana

Jos työsuhteesi päättyy jäsenyytesi aikana, voit jatkaa EGN-jäsenenä vielä vuoden ajan. Voit hyödyntää verkostoa ja saada tukea uuden urapolun löytämisessä

Kehity verkostossa

Kehity verkostossa

Ammatillisen kehittymisen myötä tarpeesi saattavat muuttua. EGN:n jäsenenä voit tarvittaessa vaihtaa toiseen kollegaryhmään, joka vastaa paremmin urahaasteitasi ja sen hetkisiä tarpeitasi. 

 

Vain jäsenille tarkoitetut tapahtumat ja seminaarit

Vain jäsenille tarkoitetut tapahtumat ja seminaarit

Jäsenillemme järjestetään oman kollegaryhmän tapaamisia sekä EGN-verkoston jäsenseminaareja. Niissä jäsenet voivat oppia ja kehittyä yhdessä ammattilaisten kanssa.

EGN Katsaukset

EGN Katsaukset

EGN:n jäsenenä pääset näkemään johtavien asiantuntijoiden näkemyksiä, esimerkiksi e-kirjojen, artikkelien ja jäsentemme parhaiden käytäntöjen kautta.

Valmennus

Valmennus

Kollegaryhmältäsi saamasi sparrauksen lisäksi tarjoamme ylimmälle johdolle henkilökohtaisia valmennustilaisuuksia osana Accelerator-ohjelmaamme.*  

* Tulossa myöhemmin.

Seuraamalla meitä saat tietoa viimeisimmistä katsauksista ja tulevista tapahtumista