17 joulukuuta 2018

Harvard Business Publishing yhteistyöhön EGN:n kanssa!

Harvard Business Publishing yhteistyöhön EGN:n kanssa!

Saamme ylpeinä ilmoittaa, että olemme aloittaneet yhteistyön Harvard Business Publishing Corporate Learning -yhtiön kanssa.

Yhteistyössä on luotu räätälöity johtamisen kehittämisen ohjelma EGN Executive Program ylemmän tason johtajille. Yhteistyösopimuksen myötä Harvardin professorit tarjoavat suomalaisille johtajille ja asiantuntijoille huipputason johtamisen tukea, kuten vuorovaikutteisia online-luentoja ja digitaalisia oppimisympäristöjä. Tuoreimpia johtamisen, strategioiden ja innovoinnin näkemyksiä syvennetään yhdessä ylemmän tason johtajien EGN-kollegaryhmässä.

>> Lue lisää EGN Executive Program -johtamisen kehittämisen ohjelmasta

”Yhteistyön kimmokkeena oli yhteiskunnan murros, jossa viimeisimmän tiedon nopea omaksuminen vaatii uudenlaisia kouluttautumistapoja"

- EGN Suomen toimitusjohtaja Taru Laurikainen.

 

Melko harvalla on enää aikaa tai mahdollisuutta viettää useampi viikko kansainvälisten yliopistojen järjestämissä johtajuuskoulutuksissa. Lisäksi nopealiikkeinen talouselämä vaatii johtajalta ja asiantuntijalta jatkuvaa uuden oppimista. Tässä olennaisena osana on viimeisimmän tutkimustiedon nopea saanti ja soveltaminen. 

EGN:n toiminta perustuu eri alojen luottamuksellisiin kollegaryhmiin (talous, HR, liiketoiminta, viestintä, IT jne.), jotka kokoontuvat säännöllisesti. Fasilitoidut tapaamiset tähtäävät henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kasvuun. Yhteismentoroinnin tavoin toimivissa luottamuksellisissa ryhmissä opitaan uutta, jaetaan kokemuksia ja ennen kaikkea sovelletaan opittua omaan johtamiseen.

Vuoden 2019 alusta alkaen EGN Suomi laajentaa palveluitaan ja käynnistää nykyisten ryhmien rinnalle uudet Harvard Business Publishing:n kanssa rakennetut johtamisen kehittämisen ohjelmat.

>> Lue lisää EGN ja Harvard Business Publishing yhteistyöstä

Suomalaisille johtajille Harvardin ja EGN:n välinen kumppanuus tarjoaa moduuleja oppimiseen Harvard-professorien ja asiantuntijoiden interaktiivisten online-luentojen, simulaatioiden ja webinaarien kautta. EGN kollegaryhmän tapaamiset varmistavat ajan ja paikan oppien syventämiseen sekä luottamukselliseen verkostoitumiseen ylemmän tason johtajien kanssa.

Mikäli haluat kuulla lisää, kysy lisätietoja timo.hartikainen@egn.com tai varaa aika puhelinpalaveriin.

Landing page picture - in partnership with (1).png

 

Yhteistyö sai alkunsa Harvardin tarpeesta löytää kumppaniksi korkealuokkainen ja maailmanlaajuinen johtajuuden kouluttaja. Muodollisesti yhteistyö on solmittu EGN:n ja Harvard Business Publishing Corporate Learning -yhtiön kanssa. Harvard Business Publishing Corporate Learning on voittoa tavoittelematon johtajuuden kouluttaja, joka on Harvardin yliopiston 100 %:sesti omistama tytäryhtiö. Tytäryhtiö solmii kaikki yliopiston kaupalliset sopimukset.
 

EGN lyhyesti

EGN (Executives’ Global Network) tarjoaa räätälöityjä kollegaryhmiä johtajille ja asiantuntijoille. EGN on Euroopan suurin kollegaverkosto, jossa on jo yli 14000 jäsentä 15 eri maassa. Ensimmäinen kollegaryhmä perustettiin talousjohtajille Tanskassa vuonna 1992. EGN Suomi tarjoaa 16 erilaista kollegaryhmää kattavasti eri liiketoiminnan alueilla.

Jäsenet tapaavat kollegaryhmän kanssa säännöllisesti 5 kertaa vuodessa. Tapaamisissa jaetaan haasteita ja löydetään ratkaisuja sekä mahdollisuuksia oman liiketoiminnan kehittämiseen.
www.egn.fi

 

Harvard Business Publishing

Harvard Business Publishing Corporate Learning perustettiin vuonna 1994 Harvardin yliopiston voittoa tavoittelemattomaksi tytäryhtiöksi. Sen tavoitteena on kehittää johtamisen käytäntöjä jatkuvasti muuttuvassa maailmassa. Yhteistyössä valikoitujen yhteistyökumppaneiden ja yritysten kanssa Harvard Business Publishing Corporate Learning tarjoaa johtamisen parhaita ratkaisuja eri alojen johtajille ja asiantuntijoille.

Harvard Business Publishing Corporate Learning tekee tiivistä yhteistyötä Harvard Business School -tiedekunnan ja Harvard Business Review -julkaisun kanssa.
www.harvardbusiness.org

Seuraamalla meitä saat tietoa viimeisimmistä katsauksista ja tulevista tapahtumista