6 heinäkuuta 2018

Loma? Tarjoamme 5 kirjavinkkiä ilmaisiin e-kirjoihimme

Loma? Tarjoamme 5 kirjavinkkiä ilmaisiin e-kirjoihimme

Inspiroituminen ja itsensä haastaminen onnistuu kätevästi myös aurinkotuolissa tai kesämökillä. Lataa suosikkisi noin 200 ajankohtaisesta johtajille suunnatusta e-kirjasta. (Tarjoamme 10 ilmaista kirjaa myös niille, jotka eivät vielä ole jäseniämme)

 

AUTHENTIC NETWORKING

Benjamin Ball – 50 sivua

Tämä on sinulle, joka etsit enemmän kuin perinteisiä verkostokirjoja.
Yleisten käytäntöjen sijaan, se keskittyy siihen, miten löydät itsellesi luontaisen verkostoitumistyylin.
Pyri aitouteen. Sen sijaan, että hiot pintaasi, opit kommunikoimaan. Olemaan se, kuka sinä todella olet - tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.

Kirjan tekijällä on vahva kokemus yrittäjyydestä eri aloilla. Tämän kirjan sivuilla hän antaa lukijalle 50 sivua kekseliäitä keinoja kestävään verkostoitumiseen.

Lue 'Authentic Networking' täältä!

 

SUCCESSFUL PUBLIC SPEAKING

Arina Nikitina – 46 sivua

Etsitkö keinoja kehittyä ilmiömäiseksi puhujaksi? Ymmärrätkö viestin ilmaisemisen merkityksen selkeällä, varmalla ja vakuuttavalla tavalla, ja haluat edetä hyvästä esiintymisestä fantastiseen?

Arina Nikitina antaa yksinkertaisia strategioita ja työkaluja parempaan esiintymiseen; siihen, miten rakennat materiaalin etukäteen, kuinka parhaiten peität oman hermostuneisuutesi, käytät erilaisia visuaalisia apuvälineitä ja kohtaat eri kokoiset yleisöt.

Saat myös neuvoja siihen, miten vältät tavallisimmat virheet ja asiantuntijan vinkkejä hallittuun tarinankerrontaa.

Lue 'Succesful Public Speaking' täältä!

 

MAKING THE MOST OF BIG DATA

Boobal Palanisamy Kandasamy, Dr. Vladlena Benson – 61 sivua

Opas, joka antaa sinulle mahdollisuuden tutustua siihen, miten luoda onnistunut Business Intelligence-aloite.

Big Data tulee lähitulevaisuudessa lisäämään yhä enemmän kilpailua, innovaatiota ja tuottavuutta. Tämän oppaan avulla saat asiantuntijan näkemyksen Business Intelligence (BI) -aloitteen johtamiseen. BI-asiantuntijat analysoivat BI-hankkeissa tunnistettuja tärkeitä menestystekijöitä. McKinsley Global Institute -tutkimus osoittaa, että BI:n asiantuntemus on tärkeä tekijä – ja suuri puute – Big Datan hyödyntämisessä.

Lue 'Making the most of Big Data' täältä!

 

HOW TO OVERCOME PROCRASTINATION

Paul Newton – 39 sivua

Lähes jokainen meistä taitaa asioiden syrjään siirtämisen keinot. Mutta mikä saa meidät keskittymään mieluummin yksinkertaisiin tehtäviin monimutkaisten sijaan? Tämän teoksen 39 sivulla saat vinkkejä ja keinoja siihen, miten voit voittaa kiusaus siirtää ikävältä tuntuvat tehtävät sivuun. Selvitä myös, mikä seitsemästä "laukaisusta" saa juuri sinut siirtämään tietyt tehtävät syrjään.

Tämä on yksinkertainen opas siihen, miten voit auttaa muita (ja itseäsi) pääsemään eroon tästä tuottavuutta heikentävästä tavasta.

Lue 'How to overcome Procrastination' täältä!

 

HR2025: HUMAN RESOURCE MANAGEMENT IN THE FUTURE

Perry Timms – 49 sivua

Elämme muutoksen aikaan. Vuoteen 2025 mennessä, asiat tulevat näyttävät melko erilaisilta. HR tehtävät eivät tule katoamaan, vaan niillä pystytään luomaan hyvät edellytykset tulevaisuuden työpaikoillemme. Mitä HR tarvitsee ottaa huomioon ja mitä muutoksia voimme tulevaisuudelta odottaa?

Lue 'HR2025: Human Resource Management in the future' täältä!

Seuraamalla meitä saat tietoa viimeisimmistä katsauksista ja tulevista tapahtumista