Tietosuoja

Keräämme tietoa siitä, miten verkkosivuillamme vierailevat käyttävät sivustoa. Alta löytyy lisätietoja siitä, mitä tietoja kerätään, miten niitä käsitellään, mihin tietoja käytetään, kuka näkee tiedot ja keneen voit olla yhteydessä lisätietojen saamiseksi tai kerättyihin tietoihin liittyvissä ongelmatilanteissa.

EGN kerää käyttäjistä kahdenlaisia tietoja:
- evästetietoja (kerätään automaattisesti)
- käyttäjien antamia tietoja.
 

Evästeet

Mikä on eväste?
Kun vierailet jollakin EGN:n verkkosivustolla ensimmäistä kertaa, vastaanotat automaattisesti yhden tai useamman evästeen. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan verkkoselaimeesi (Firefox, Chrome, Safari, Edge, Internet Explorer jne.) ja joka rekisteröi sinut yksilöllisenä käyttäjänä. Internetin käyttö on evästeiden avulla helpompaa, sillä verkkosivusto voi evästeitä käyttämällä säilyttää tietoja asetuksistasi, jolloin sinun ei aina tarvitse aloittaa alusta.

Mihin evästeitä käytetään?
Evästeiden avulla EGN saa tietoa vierailustasi. Käytämme evästeitä demografisten ja käyttäjiin liittyvien tilastojen keräämiseksi EGN:n sivustolla kävijöistä. Keräämme verkkosivujen käyttäjistä esimerkiksi seuraavia tietoja: kauanko viivyt verkkosivustolla, mitä sivuja luet, oletko aiemmin käynyt sivustolla ja mitä selainta ja käyttöjärjestelmää käytät.

Miten pitkäksi aikaa evästeet tallennetaan?
Sinulle lähetetyt evästeet tallennetaan laitteellesi vaihtelevaksi ajaksi siitä hetkestä alkaen, kun vierailet jollakin EGN:n verkkosivustolla. Tallennusaikaa jatketaan aina, kun vierailet sivustolla uudestaan. Evästeet poistetaan automaattisesti niiden vanhennuttua. Alta löytyy lisätietoja evästeiden poistamisesta.

Miten evästeiden vastaanottamiselta voi välttyä?
Jos et halua vastaanottaa evästeitä, voit estää kaikki evästeet, poistaa aiemmat evästeet kovalevyltäsi tai saada ilmoituksen ennen evästeen tallentamista.

Täältä löydät ohjeen, miten voit ottaa evästeet pois käytöstä: http://www.wikihow.com/Disable-Cookies
 

Henkilötiedot

Mitä henkilötiedoilla tarkoitetaan?
EGN pyytää sinulta henkilökohtaisia ja käyttäjäkohtaisia tietoja, kun

  1. tilaat uutiskirjeen, ilmoittaudut tapahtumiin tai täytät sivuillamme yhteystietolomakkeen. Näitä tietoja ovat esimerkiksi nimi, ammatti, osoite, postinumero, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
  2. luot profiilin jäsensivuillemme. Näitä tietoja ovat esimerkiksi profiilikuva, henkilökohtainen osaaminen, mielenkiinnon kohteet ja ammatillinen kokemus.

Mihin henkilötietojasi käytetään?
Saatujen tietojen avulla tiedämme enemmän potentiaalisista asiakkaistamme ja jäsenistämme. Tietoja saatetaan käyttää myös tutkimusten ja analyysien tekemiseen, joilla pyrimme parantamaan palveluitamme ja käyttämiämme tekniikoita. Kerättyjä tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Jos olet antanut suostumuksesi suoramarkkinointiin uutisten, tarjousten yms. muodossa, voimme kerättyjen tietojen perusteella kohdistaa vastaanottamaasi markkinointia eri kanaviin (puhelin, posti tai sähköinen media).
 

Henkilötietojen tietoturva

Henkilötietolain mukaan henkilötietoja on säilytettävä turvallisesti ja ne on pidettävä salassa.

Muutokset henkilötietojen käsittelyssä
Internetin nopea kehitys tarkoittaa sitä, että saatamme joutua muuttamaan tapaamme käsitellä henkilötietoja. Pidätämme oikeuden päivittää ja muuttaa näitä henkilötietojen käsittelyä koskevia ohjeita. Jos teemme muutoksia, päivitämme sivun alalaidassa olevaa kohtaa ”Päivitetty viimeksi”. Jos muutokset ovat merkittäviä, ilmoitamme siitä näkyvästi verkkosivuillamme.
 

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä (yhteystiedot alla), jos haluat tietää, mitä tietoja EGN on sinusta tallentanut. Voit käyttää samaa yhteydenottolomaketta myös siinä tapauksessa, että olemme tallentaneet virheellisiä tietoja, tai jos sinulla on muuta huomautettavaa. Sinulla on oikeus nähdä kaikki sinusta rekisteröidyt tiedot, ja henkilötietolain nojalla voit myös kieltää tietojen käsittelemisen.

EGN Suomi
Business Center Sointu
Vanha maantie 1
02650 Espoo
Finland

Puh: +358 20 741 9540    
Sähköposti: info.fi@egn.com

 

Last updated on 26 April 2017

Seuraamalla meitä saat tietoa viimeisimmistä katsauksista ja tulevista tapahtumista