Usein kysytyt kysymykset

Löydä vastaukset EGN:stä usein kysyttyihin kysymyksiin. Tee haku kirjoittamalla hakusana vasemmalla olevaan kenttään.

Tietoa EGN:stä

 • Mikä EGN on?

  EGN (Executives’ Global Network) on yksityisomistuksessa oleva, riippumaton kollegaverkosto-organisaatio. Pääkonttorimme on Tanskassa ja tällä hetkellä EGN kollegaryhmiä on 15 maassa ympäri maailman.

  EGN on tarjonnut kollegaryhmiä johtajille ja asiantuntijoille jo vuodesta 1992 alkaen. Yhden miehen ideasta on kasvanut maailmanlaajuinen verkosto, jossa on jäseniä yli 14 000, jopa 8000 yrityksestä ja 70 kollegaryhmästä. 

  Tavoitteemme on tuottaa jäsenillemme henkilökohtaista, ammatillista ja liiketoiminnallista lisäarvoa. Osana omaa kollegaryhmää ja maailmanlaajuista kollegaverkostoa, jäsenemme voivat luottamuksellisesti jakaa kokemuksiaan, liiketoiminnallisia haasteitaan ja sparrata toisiaan.

  Yhteinen päämäärämme on kehittyä yhdessä ja tulla paremmiksi – joka päivä.

 • Kuka perusti EGN:n?

  EGN:n (Executives’ Global Network) perustivat Jeanette ja Jørgen Galsgaard vuonna 1992 Tanskan Svendborgissa. Talousjohtajana työskennellessään Jørgen Galsgaard huomasi olevansa tilanteessa, jossa häneltä puuttui kollegaryhmä, jolta olisi voinut kysyä neuvoa. Tämä sai hänet perustamaan työnsä tueksi talouden ja laskentatoimen ammattilaisille tarkoitetun kollegaryhmän. Vuonna 1996 toiminta alkoi laajenemaan – perustettiin ensimmäinen kollegaryhmä IT-alan johtajille. Seuraavina vuosina myös logistiikka, ostotoiminta, myynti, markkinointi ja liikkeenjohto saivat omat ammattilaisryhmänsä.

  Vuonna 2004 liikemies Jens Erik Karlskov Jensen tuli mukaan EGN:n osaomistajaksi ja hallituksen puheenjohtajaksi.

  Vuonna 2008 otettiin ensimmäinen askel kohti maailmanlaajuista verkostotoimintaa – perustettiin ensimmäinen kollegaryhmä Ruotsiin. Myöhemmin samana vuonna mukaan liitettiin Norja ja Singapore. EGN Group laajeni huomattavasti seuraavien vuosien aikana erityisesti Euroopassa ja Aasiassa, muodostaen pohjan nykyiselle toiminnalle.

  Tavoitteena on alusta asti ollut auttaa ihmisiä ja yrityksiä kasvamaan luottamuksellisessa ympäristössä, jossa tarjotaan mahdollisuus kehittää liikesuhteita ja jakaa kokemuksia.

  Jørgen Galsgaard ja Jens Erik Karlskov Jensen vetäytyivät päivittäisestä johtamisvastuusta vuonna 2014. Molemmat toimivat kuitenkin edelleen aktiivisesti puheenjohtaja Jens Erik Karlskov Jensenin johtamassa hallituksessa. 

 • Mitä tuotteita ja palveluja EGN tarjoaa?

  Tavoitteemme on tuottaa jäsenillemme henkilökohtaista, ammatillista ja liiketoiminnallista lisäarvoa. Jäsenenä liityt osaksi omaa kollegaryhmää ja maailmanlaajuista 14 000 jäsenen EGN-verkostoa.

  Jäsenet kokoontuvat oman kollegaryhmän kanssa 5-6 kertaa vuodessa. Tapaamisissa ryhmä voi luottamuksellisesti jakaa kokemuksiaan, liiketoiminnallisia haasteitaan ja sparrata toisiaan. Oman ryhmän lisäksi jäsenet liittyvät osaksi maailmanlaajuista verkostoa. Verkossa toimivan Members' Universe alustan kautta jäsenet voivat olla yhteydessä toisiinsa ympäri maailman.

  Yhteinen päämäärämme on kehittyä yhdessä ja tulla paremmaksi – joka päivä.

EGN Harvard Business Publishing yhteistyö

 • Miksi EGN ja Harvard Business Publishing ovat aloittaneet yhteistyön?

  EGN ja Harvard Business Publishing Corporate Learning ajattelevat, että parhaat johtajat ovat elinikäisiä oppijoita, jotka haluavat kehittää johtamistaitojaan jatkuvasti.

  Harvard Business School, Harvard Business Review ja muut maailmanluokan asiantuntijat antavat tuoreinta tietoa, työkaluja ja sisältöä johtamisen kehittämiseen sekä oppimiseen. Harvard Business Publishing jakaa tätä tietoa eteenpäin.

  EGN kollegaryhmissä tieto muutetaan toimiksi, kun johtajat ja asiantuntijat jakavat kokemuksiaan luottamuksellisessa ympäristössä. Näin he kerryttävät yhdessä henkilökohtaista, ammatillista ja liiketoiminnallista lisäarvoa.

  Yhdessä me olemme luoneet johtamisen kehittämisen ohjelman EGN Executive Program, joissa asiantuntijat tulevat yhdessä paremmiksi.

   

   

 • Miten liityn jäseneksi?

  Et ole vielä EGN jäsen? Mutta haluat kehittyä ammatillisesti ja päästä osaksi . Klikkaa lisätietoa EGN Executive Program -jäsenyydestä.

  Oletko jo EGN jäsen ja haluat kuulla lisää EGN ja Harvard Business Publishin Corporate Learning yhteistyöstä?  Ota yhteys EGN jäseninfoon info.fi@egn.com tai kysy lisätietoa kollegaryhmäsi ryhmänvetäjältä.

   

 • Mikä on Harvard Business Publishing Corporate Learning?

  Harvard Business Publishing Corporate Learning perustettiin vuonna 1994, voittoa tavoittelemattomaksi, Harvardin yliopiston omistamaksi tytäryhtiöksi. Sen mission on kehittää johtamisen käytäntöjä ja niiden vaikutuksia muuttuvassa maailmassa.

  Harvard Business Publishing Corporate Learning luo ensiluokkaisia johtamisen kehittämisen ratkaisuja kaiken tasoisille johtajille. Harvard Business School ja Harvard Business Review tarjoavat tuoreimmat johtamisen näkemykset ja asiantuntemuksen vastaamaan nykypäivän liiketoiminnan haasteisiin.

   

 • Mitä lisäarvoa EGN Executive & EGN Leadership-jäsenyys antavat?

  EGN Executive on tarkkaan räätälöity kollegaryhmä ylemmän tason johtajille. Harvard Business Publishing Corporate Learning tarjoaa pääsyn maailman parhaiden professorien ja kouluttajien oppeihin. Jäsenet pääsevät osallistumaan webinaareihin, simulaatioihin ja saavat case-esimerkkejä sekä viimeisimpiä katsauksia johtamisesta ja strategioista.

  EGN Leadeship on niin ikään räätälöity kollegaryhmä johtajille ja asiantuntijoille, jossa käsitellään itsensä, muiden sekä liiketoiminnan johtamista. Tuoreimmat materiaalit suoraan Harvard-asiantuntijoilta ja -kouluttajilta heräävät henkiin luottamuksellisessa kollegaryhmässä.

  Uusimmat ajatukset ja näkökulmat tuodaan käsiteltäviksi EGN kollegaryhmän tapaamisissa. Samalla tasolla olevat johtajat ja asiantuntijat sparraillevat teemojen ympärillä, ja pohtivat keinoja niiden liittämisestä omaan työhön.

  Lisäksi jäsen saa käyttöönsä EGN jäsenedut, kuten Members’ Universen, jossa voi inspiroitua ja kysyä neuvoa 14 000 eri alojen johtajalta ja asiantuntijalta toimiala ja maarajoista riippumatta – joka päivä vuoden ympäri.

  Klikkaa tästä lisätietoa.

   

   

Tietoa kollegaryhmistä

 • Kuinka kollegaryhmä toimii?

  Liittyessäsi EGN jäseneksi, liityt osaksi omaa kollegaryhmääsi. Ryhmän tukemana pääset vaihtamaan kokemuksia muiden huippuammattilaisten kanssa ja vahvistamaan sekä kehittämään johtamistaitojasi tai erityisalan osaamistasi. Kollegaryhmä tapaa 5-6 kertaa vuodessa.

  EGN-kollegaryhmäsi on luottamuksellinen ympäristö, jossa voit keskustella liiketoiminnallisista haasteista tai koeponnistaa ideoitasi samalla ammatillisella tasolla olevien jäsenien kanssa. Luottamuksellisuuden varmistamiseksi kilpailijat tai merkittävien asiakkaiden edustajat eivät voi osallistua saman ryhmän toimintaan.

  Kaikilla ryhmillämme on ammattimainen ja kokenut EGN-ryhmänvetäjä, joka fasilitoi ja mentoroi kollegaryhmää. Ryhmänvetäjä huolehtii ryhmän työskentelyn tuloksellisuudesta sekä tapaamisissa että niiden välillä ja keskittyy ammatilliseen kehittymiseesi ja johtamistaitojesi parantamiseen.

  Jäsenenä voit olla suoraan yhteydessä maailmanlaajuiseen EGN-verkostoon verkossa toimivan Members' Universe-sivuston kautta. Sivustolla on mahdollisuus esittää kysymyksiä, osallistua keskusteluihin ja verkostoitua yli 14 000 jäsenemme kanssa ympäri maailman. Members' Universe on työkalu, jolla voit saada nopeasti vastauksia jokapäiväisen työelämän haasteisiin. 

  Ota meihin yhteyttä, mikäli kaipaat lisätietoja kollegaryhmiemme toiminnasta.

 • Miten otatte uusia jäseniä?

  Hae jäsenyyttä täyttämällä tämä lomake.       

  Kun olemme saaneet hakemuksesi, otamme sinuun yhteyttä. Mietimme yhdessä sinulle sopivan kollegaryhmän, joka vastaa omaa johtamistasoasi ja/tai ammatillisia tarpeitasi.

  Ryhmänvetäjän ja kollegaryhmän jäsenten on hyväksyttävä kandidaatti ennen ryhmään pääsyä. Tällä varmistamme kollegaryhmän jäsenten sopivuuden ja luomme luottamuksellisen ilmapiirin avoimelle ja antoisalle keskustelulle. Kollegaryhmiin ei voi osallistua tärkeimpien asiakkaiden tai kilpailijoiden edustajia. 

 • Kuinka paljon aikaa jäsenyys vaatii?

  EGN-jäsenyyttä ei tule ajatella taukona päivittäisestä työstä. Päinvastoin. Yhteinen päämäärä on kehittyä yhdessä ja tulla paremmiksi – joka päivä.

  Toimintamme keskittyy edustamasi yrityksen liiketoiminnan osa-alueisiin ja henkilökohtaiseen ammatilliseen kehittymiseesi. Meidän yli 14 000 jäsentä ympäri maailman järjestävät aikaa osallistuakseen kollegaryhmän tapaamisiin 5-6 kertaa vuodessa. Tapaamisissa ja niiden välillä jäsenemme tukevat toisiaan Members’ Universe -verkkoyhteisön kautta.

  Monet jäsenemme kokevat, että verkostoon käytetty aika maksaa itsensä runsain mitoin takaisin. Muiden kollegaryhmän jäsenten kanssa jaetun osaamisen ja kokemusten myötä oman työskentelyn tehokkuus ja ketteryys paranevat – ryhmän jäsenet kehittyvät yhdessä paremmiksi. 

 • Paljonko jäsenyys maksaa?

  EGN-jäsenyyden hinta vaihtelee sijainnin, ammatillisen tason ja ammattilaisryhmän etujen mukaan. 

  Yrityksemme asiantuntijat auttavat sinua löytämään johtajuustasoasi tai ammatillisia tarpeitasi vastaavan kollegaryhmän. 

  Anna yhteystietosi, niin verkostoasiantuntijamme on sinuun yhteydessä.

 • Voiko jäsenyyden jakaa?

  EGN-verkoston toiminta perustuu luottamuksellisuuteen. Kollegaryhmissä on oltava luottamuksellinen ilmapiiri, joka kannustaa jakamaan henkilökohtaisia kokemuksia ja antamaan tukea liiketoiminnan haasteissa. EGN-jäsenyys on siis henkilökohtainen eikä sitä voi jakaa. 

   

 • Voinko tuoda työntekijäni tapaamisiin?

  Kollegaryhmien tapaamiset on tarkoitettu vain EGN-jäsenille. Jäsentemme edustamien yritysten avainhenkilöt ovat kuitenkin tervetulleita osallistumaan verkoston yhteisiin tapahtumiin, esimerkiksi seminaareihin.

 • Voinko kokeilla kollegaryhmää?

  Ryhmänvetäjän ja kollegaryhmän jäsenten on hyväksyttävä kandidaatti ennen ryhmään pääsyä. Näin varmistetaan ryhmän jäsenten sopivuus ja luodaan otollinen ilmapiiri avoimelle ja antoisalle keskustelulle. Ryhmissä ei voi olla jäsenenä tärkeiden asiakkaiden tai kilpailijoiden edustajia. 

  Tämän vuoksi ryhmää ei voi suoranaisesti kokeilla.

 • Miksi EGN ei ota mukaan konsultteja?

  EGN on riippumaton verkosto, jonka päämääränä on tuottaa jäsenilleen henkilökohtaista, ammatillista ja liiketoiminnallista lisäarvoa. Osana omaa kollegaryhmää ja maailmanlaajuista EGN-verkostoa, jäsenemme voivat luottamuksellisesti jakaa kokemuksiaan, liiketoiminnallisia haasteitaan ja sparrata toisiaan. Tämän vuoksi emme voi ottaa mukaan konsultteja, emmekä salli myyntiesityksiä pidettävän verkoston sisällä.

EGN-ryhmät

 • Miten löydätte sopivan kollegaryhmän?

  EGN-kollegaryhmät koostuvat 20–25 johtajasta tai asiantuntijasta. Kokeneet asiantuntijamme huolehtivat jatkuvasti, että kollegaryhmien DNA on juuri oikea.

  Ryhmän jäsenten on oltava samalla ammatillisella tasolla, jotta jokaisen kehittyminen ja kokemusten jakaminen on mielekästä. Muodostamme kollegaryhmät tarkoin jäsenten profiilien perusteella. Tällä takaamme sen, että pääset osaksi omaa johtamistasoasi ja alaasi vastaavaan ryhmään. Myöskään kilpailijoitasi tai merkittävien asiakkaiden edustajia ei sijoiteta samaan ryhmään kanssasi.

  Ryhmänvetäjän (chair) ja kyseisen kollegaryhmän jäsenten on hyväksyttävä kandidaatti ennen ryhmään pääsyä. 

 • Miten voin liittyä jäseneksi?

  Voit hakea EGN-jäsenyyttä täyttämällä tämän lomakkeeen.

  Kun olemme saaneet hakemuksesi, otamme sinuun yhteyttä. Ammatillisen profiilisi perusteella löydämme sinulle sopivan kollegaryhmän, joka vastaa omaa johtamistasoasi ja/tai ammatillisia tarpeitasi.

  Ryhmänvetäjän ja kyseisen kollegaryhmän jäsenten on hyväksyttävä kandidaatti ennen ryhmään pääsyä. Näin varmistetaan ryhmän jäsenten sopivuus ja luodaan otollinen ilmapiiri luottamukselliselle ja mielekkäälle keskustelulle. Kilpailijoitasi tai merkittävien asiakkaiden edustajia ei voida sijoittaa samaan ryhmään, jotta tapaamisten keskustelu pystytään pitämään avoimena. 

 • Ketkä johtavat kollegaryhmiä?

  Kaikilla kollegaryhmillämme on asiantunteva ja kokenut EGN-ryhmänvetäjä. Hänen tehtävänään on kollegaryhmän fasilitointi ja työskentelyn tuloksellisuudesta huolehtiminen niin tapaamisissa kuin niiden välilläkin. Ryhmänvetäjän vastuulla on sinun ammatillinen kehittyminen ja johtamistaitojesi parantaminen.

 • Miten kollegaryhmien tapaamiset toimivat ja mistä asioista siellä keskustellaan?

  Kunkin kollegaryhmän jäsenet päättävät itse ryhmän strategiset tavoitteet ja teemat. Käsittelevät trendit ja aiheet ovat usein ajankohtaisia tai muuten keskeisiä ryhmän jäsenten työn kannalta. Ryhmän keskuudessa jaetaan tietoa erittäin luottamuksellisesti ja keskinäiseen kunnioitukseen perustuen. Tapaamisissa on varattu aikaa aiheen syvällisempään käsittelyyn sekä avoimeen keskusteluun, jossa ryhmäläiset voivat jakaa omia kokemuksiaan ja ajatuksiaan.

  Ryhmä voi kutsua tapaamisiin myös ulkopuolisia puhujia tuomaan syvempiä näkemyksiä johonkin tiettyyn aiheeseen liittyen. Kollegaryhmät voivat pitää saman teeman puitteissa myös yhteiskokouksia muiden kollegaryhmien kanssa. 

 • Montako tapaamista ryhmällä on vuodessa?

  Kasvotusten tapahtuvien tapaamisten määrä vaihtelee eri kollegaryhmien välillä. Useimmat EGN-kollegaryhmät tapaavat 5-6 kertaa vuodessa. Ryhmätapaamisten lisäksi EGN Suomen jäsenillä on mahdollisuus tavata vuotuisessa jäsenseminaarissa. Tapaamisten välillä jäsenet voivat olla yhteydessä oman kollegaryhmän jäseniin sekä verkossa toimivan Members' Universe jäsensivuston kautta koko maailmanlaajuiseen 14 000 jäsenen EGN-verkostoon toimiala- ja maarajoista riippumatta.

   

Pääsy Members’ Universe - jäsensivustolle

 • Mikä on EGN:n Members’ Universe?

  Members’ Universe on vain EGN jäsenille tarkoitettu ei-kaupallinen jäsensivusto. Siellä yli 14 000 EGN-verkostomme jäsentä voi olla yhteydessä toisiinsa. EGN jäsenenä saat käyttöösi Members' Universen monipuoliset toiminnot:

  Members' Universessa on ainutlaatuinen kyselytoiminto, jolla voit hyödyntää koko EGN verkoston osaamista ja kysyä omassa liiketoiminnassa askarruttavia kysymyksiä.

  Oman kollegaryhmäsi suljettussa ja luottamuksellisessa keskustelufoorumissa voit jakaa kokemuksia, jatkaa keskustelua kokousten teemoista ja saada sparrausta jokapäiväiseen työelämään.

  Mahdollisuus myös maakohtaiseen, kansainväliseen ja ammattikohtaiseen keskusteluun, niille erikseen luoduissa ryhmissä.

  Sovelluksessa on sisäinen viestitoiminto, jolla voit keskustella kahden kesken kenen tahansa jäsenemme kanssa ilman toimiala- ja maarajoja. 

  Tämän lisäksi jäsenillämme on mahdollisuus ladata Members' Universen kautta itselleen e-kirjoja, jopa 200 e-kirjan sähköisestä kirjastosta. 

 • Missä ja miten pääsen Members’ Universeen?

  Pääset kirjautumaan Members’ Universeen sekä nettisivujemme että EGN Members’ mobiiliapplikaation kautta, joka on saatavilla iOS ja Android -puhelimille.

  Mene sivulle member.egn.com tai lataa sovellus iTunes (iOS) tai Google Play (Android) -sovelluskaupasta hakusanalla EGN (Executives’ Global Network).

  Kirjaudu sisään sähköpostilla ja salasanalla, jotka olet antanut liittyessäsi.

  Jos olet unohtanut salasanasi, voit pyytää uuden tilalle. Muista tällöin vaihtaa salasanasi sisäänkirjautuessasi.

Oman jäsenprofiilisi käyttöönotto

 • Kuinka otan oman jäsenprofiilini käyttöön?

  Liittyessäsi EGN:n jäseneksi sinulle luodaan käyttäjäprofiili Members’ Universe -jäsensivustolle. Sinut liitetään kaikkiin verkostoihin, jotka liittyvät jäsenyyteesi (ks. "Pääsy verkostoon").

  Profiilivalikossa voit muokata salasanaasi ja yhteystietojasi. Muistutusasetusten muokkaaminen onnistuu vain selailuversiossa.

  Jos haluat vaihtaa työpaikkatietojasi, sinun tulee ottaa yhteyttä jäsenpalvelumme: info.fi@egn.com.

  Suosittelemme pitämään profiilisi ajan tasalla, jotta saat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen verkostostasi ja muiden on helpompi löytää sinut. Muista lisätä kuva itsestäsi profiiliin, jotta olet tunnistettavissa verkostossasi.

Pääsy verkostoon

 • Mihin verkostoihin minulla on pääsy?

  EGN Members' Universen kautta saat verkossa yhteyden koko EGN-verkostoon:

  • Omaan kollegaryhmään luottamuksellisella keskustelufoorumilla

  • Kaikkiin Suomen EGN-jäseniin: johtajiin ja ammattilaisiin eri aloilta

  • Oman ammattialan jäseniin 

  • 14 000 EGN jäseneen ympäri maailman, käyttämällä ainutlaatuista kyselytoimintoa tai yksityiskeskustelumahdollisuutta.

 • Kuinka saan yhteyden muihin jäseniin?

  Saat yhteyden oman kollegaryhmäsi jäseniin ja muihin jäsenyyteesi liittyviin EGN-verkostoihin valikosta 'My EGN'.

  Lisäksi sinun on mahdollista etsiä ja ottaa yhteyttä kaikkiin EGN-verkoston jäseniin käyttämällä hakutoimintoa tai kahdenvälistä viestitoimintoa.

  Members' Universessa voit myös hyödyntää EGN:n maailmanlaajuista kyselytoimintoa. Jäsenpalvelu ohjaa kyselyt verkostossa sellaisille jäsenille, jotka voivat ammatillisen taustansa pohjalta tarjota mahdollisia ratkaisuja kyselyyn. Kyselytoiminnon avulla voit saada nopeasti apua liiketoiminnan haasteisiin eri alojen ammattilaisilta ja asiantuntijoilta. 

Seuraamalla meitä saat tietoa viimeisimmistä katsauksista ja tulevista tapahtumista