Usein kysytyt kysymykset

Löydä vastaukset EGN:stä usein kysyttyihin kysymyksiin. Tee haku kirjoittamalla hakusana vasemmalla olevaan kenttään.

Tietoa EGN:stä

 • Mikä EGN on?

  EGN (Executives’ Global Network) on yksityisomistuksessa oleva, riippumaton ammattilais- verkosto-organisaatio, jolla on pääkonttori Tanskassa ja verkostoryhmiä 15 maassa ympäri maailman.

  EGN on tarjonnut valikoituja ammattilaisverkostoryhmiä johtajille ja asiantuntijoille jo vuodesta 1992 alkaen.

  Tavoitteemme on tuottaa jäsenillemme henkilökohtaista, ammatillista ja liiketoiminnallista lisäarvoa ammattilaisista koostuvan verkoston avulla sekä luottamuksellisen kokemusten jakamisen kautta.

  Vuonna 1992 syntynyt yhden ihmisen idea on nyt maailmanlaajuinen verkosto, jonka 14 000 jäsentä edustavat yli 8 000 yritystä ja 70 ammattiryhmää. Maailmanlaajuinen luotettava ammattilaisverkosto, jonka yhteinen päämäärä on kehittyä yhdessä ja tulla paremmaksi – joka päivä.

 • Kuka perusti EGN:n?

  EGN:n (Executives’ Global Network) perustivat Jeanette ja Jørgen Galsgaard vuonna 1992 Tanskan Svendborgissa. Talousjohtajana työskennellessään Jørgen Galsgaard huomasi olevansa tilanteessa, jossa häneltä puuttui ammattilaisryhmä, jolta olisi voinut kysyä neuvoa. Tämä sai hänet perustamaan talouden ja laskentatoimen ammattilaisille tarkoitetun ammattilaisverkostoryhmän. Vuonna 1996 perustettiin ensimmäinen verkostoryhmä IT-alan johtajille, ja seuraavien vuosien aikana verkoston ammattilaisryhmät laajenivat kattamaan logistiikan, ostotoiminnan, myynnin, markkinoinnin ja liikkeenjohdon johtajat ja asiantuntijat.

  Vuonna 2004 liikemies Jens Erik Karlskov Jensen tuli mukaan osaomistajaksi ja hallituksen puheenjohtajaksi.

  Vuonna 2008 perustettiin Ruotsin ensimmäinen verkostoryhmä, mikä oli maailmanlaajuisen verkoston kehittymisen ensimmäinen askel. Myöhemmin samana vuonna mukaan liitettiin Norja ja Singapore, ja seuraavien vuosien aikana EGN Group laajeni huomattavasti erityisesti Euroopassa ja Aasiassa muodostaen pohjan nykyiselle toiminnalle.

  Tavoitteena on alusta asti ollut auttaa ihmisiä ja yrityksiä kasvamaan tarjoamalla luottamuksellinen ympäristö, jossa voi kehittää liikesuhteita ja jakaa kokemuksia.

  Jørgen Galsgaard ja Jens Erik Karlskov Jensen vetäytyivät päivittäisestä johtamisvastuusta vuonna 2014, mutta molemmat toimivat yhä aktiivisessa roolissa yrityksen hallituksessa, jonka puheenjohtaja Jens Erik Karlskov Jensen on.

 • Mitä tuotteita ja palveluja EGN tarjoaa?

  Tavoitteemme on tuottaa jäsenille henkilökohtaista, ammatillista ja liiketoiminnallista arvoa ammattilaisista koostuvan verkoston avulla ja luottamuksellisen kokemusten jakamisen kautta.

  Vuonna 1992 syntynyt yhden ihmisen idea on nyt maailmanlaajuinen verkosto, jonka 15 maasta kotoisin olevat 14 000 jäsentä edustavat yli 8 000 yritystä ja 70 ammattiryhmää. Maailmanlaajuinen luotettava ammattilaisverkosto, jonka yhteinen päämäärä on kehittyä yhdessä ja tulla paremmaksi – joka päivä.

Tietoa ammattilaisverkostosta

 • Kuinka ammattilaisverkostoryhmä toimii?

  Ammattilaisverkoston tukemana pääset vaihtamaan kokemuksia muiden huippuammattilaisten kanssa ja voit vahvistaa ja kehittää johtamistaitojasi tai erityisalojen osaamistasi.

  EGN:n jäsenenä voit olla suoraan yhteydessä ylimmän tason liikkeenjohtoon, yritysjohtajiin ja asiantuntijoihin melkeinpä kaikkialla maailmassa jäsensivujemme kautta ja esittää siellä kysymyksiä, osallistua keskusteluihin ja verkostoitua yli 14 000 muun jäsenemme kanssa.

  EGN-ryhmäsi on luottamuksellinen ympäristö, jossa voit keskustella liiketoiminnallisista haasteista tai koeponnistaa ideoitasi samalla ammatillisella tasolla olevien jäsenien kanssa. Luottamuksellisuuden säilyttämiseksi kilpailijat tai merkittävien asiakkaiden edustajat eivät saa osallistua samaan ryhmään.

  Kaikilla ryhmillämme on ammattimainen ja kokenut EGN-ryhmänvetäjä, joka fasilitoi ja mentoroi verkostoryhmää, huolehtii työskentelyn tuloksellisuudesta sekä kokouksissa että niiden välillä ja keskittyy ammatilliseen kehitykseesi ja johtamistaitojesi parantamiseen.

  Ota meihin yhteyttä lisätietoja varten

 • Miten otatte uusia jäseniä?

  Hae jäsenyyttä täyttämällä tämä lomake        

  Kun olemme saaneet hakemuksesi, otamme sinuun yhteyttä tarkemman keskustelun merkeissä, jotta löydämme sinulle sopivan ammattilaisryhmän, joka vastaa omaa johtamistasoasi ja/tai ammatillisia tarpeitasi.

  Ryhmän vetäjän ja kyseisen ryhmän jäsenten on hyväksyttävä kandidaatti ennen ryhmään pääsyä. Näin varmistetaan ammattilaisverkostoryhmän jäsenten sopivuus ja luodaan otollinen ilmapiiri avoimelle ja antoisalle keskustelulle, samalla kun vältetään henkilökohtaisten ystävien, asiakkaiden tai kilpailijoiden edustajien sijoittaminen samaan verkostoryhmään.

 • Kuinka paljon aikaa jäsenyys vaatii?

  EGN-jäsenyyttä ei tule ajatella taukona päivittäisestä työstä. Päinvastoin – eri puolilla maailmaa sijaitsevien verkoston jäsenten yhteinen päämäärä on kehittyä yhdessä ja tulla paremmaksi joka päivä.

  Tästä syystä kaikki toimintamme keskittyy edustamasi yrityksen liiketoimintaan liittyviin osa-alueisiin ja henkilökohtaiseen ammatilliseen kehittymiseesi. Siksi meillä onkin ympäri maailman 14 000 jäsentä, jotka järjestävät aikaa osallistuakseen ryhmätapaamisiin ja tapahtumiin pitkin vuotta ja jotka tapaamisten välillä tukevat toisiaan jäsenten Members’ Universe -verkkoyhteisön kautta.

  Monet jäsenemme kokevat, että verkostoon käytetty aika maksaa itsensä runsain mitoin takaisin sillä, että työskentelyn tehokkuus ja ketteryys paranevat.

 • Paljonko jäsenyys maksaa?

  EGN-jäsenyyden hinta vaihtelee sijainnista, ammatillisesta tasosta ja EGN-ryhmään liittyvistä eduista riippuen.

  Yrityksemme asiantuntijat auttaa sinua löytämään sopivan ryhmän johtajuustasosi tai ammatillisten tarpeidesi perusteella. 

  Anna yhteystietosi, niin verkostoasiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

 • Voiko jäsenyyden jakaa?

  Verkosto perustuu henkilökohtaisesti luotuihin suhteisiin ja kokemusten luottamukselliseen jakamiseen, joten jäsenyys on henkilökohtainen eikä sitä voi jakaa.

 • Voinko kokeilla verkostoryhmää?

  Ryhmän vetäjän ja kyseisen ryhmän jäsenten on hyväksyttävä kandidaatti ennen ryhmään pääsyä. Näin varmistetaan ryhmän jäsenten sopivuus ja luodaan otollinen ilmapiiri avoimelle ja antoisalle keskustelulle, samalla kun vältetään henkilökohtaisten ystävien tai asiakkaiden tai kilpailijoiden edustajien sijoittaminen samaan ammattilaisryhmään.

  Tämän vuoksi ryhmää ei voi suoranaisesti kokeilla.

  Vuoden aikana järjestetään kuitenkin esittelytilaisuuksia, joissa pääset kurkistamaan verkoston toimintaan. Ota meihin yhteyttä, jos haluat tietää milloin seuraava tapaaminen.

 • Miksi EGN ei ota mukaan konsultteja?

  EGN on riippumaton verkosto, jonka päämääränä on tuottaa jäsenilleen henkilökohtaista, ammatillista ja liiketoiminnallista lisäarvoa ammattilaisista koostuvan verkoston avulla ja luottamuksellisissa olosuhteissa tapahtuvan kokemusten jakamisen kautta. Tämän vuoksi emme ota mukaan konsultteja emmekä salli myyntiesityksiä pidettävän verkoston sisällä.

EGN-ryhmät

 • Miten löydätte sopivan ammattilaisryhmän?

  EGN-ryhmät koostuvat 20–25 johtajasta tai asiantuntijasta, jotka ovat samalla tasolla kuin sinä. Kokeneet asiantuntijamme huolehtivat jatkuvasti, että ryhmien koostumus on juuri oikea.

  Muodostamme ryhmät tarkoin jäsenten profiilien perusteella, mikä takaa sen, että saat riittävää palautetta omaa johtamistasoasi ja alaasi vastaavilta ammattilaisilta. Tällä vältetään myös kilpailijoiden tai merkittävien asiakkaiden edustajien sijoittaminen samaan ryhmään.

  Ryhmänvetäjän (chair) ja kyseisen ryhmän jäsenten on hyväksyttävä kandidaatti ennen ryhmään pääsyä. Keskustelut ovat avoimia ja antoisia, kun muut jäsenet ovat samalla tasolla eikä henkilökohtaisia ystäviä, asiakkaita ja kilpailijoita sijoiteta samaan verkostoryhmään.

 • Miten voin liittyä jäseneksi?

  Hae jäsenyyttä täyttämällä tämä lomake.

  Kun olemme saaneet hakemuksesi, otamme sinuun yhteyttä tarkemman keskustelun merkeissä, jotta löydämme sinulle sopivan ammattilaisryhmän, joka vastaa omaa johtamistasoasi ja/tai ammatillisia tarpeitasi.

  Ryhmänvetäjän ja kyseisen ryhmän jäsenten on hyväksyttävä kandidaatti ennen ryhmään pääsyä. Näin varmistetaan ryhmän jäsenten sopivuus ja luodaan otollinen ilmapiiri avoimelle ja syvää luotaavalle keskustelulle, samalla kun vältetään henkilökohtaisten ystävien tai asiakkaiden tai kilpailijoiden edustajien sijoittaminen samaan verkostoryhmään.

   

 • Ketkä johtavat ammattilaisryhmiä?

  Kaikilla verkostoryhmillämme on ammattimainen ja kokenut EGN-ryhmänvetäjä (chair), joka fasilitoi ryhmää, huolehtii työskentelyn tuloksellisuudesta sekä kokouksissa että niiden välillä ja keskittyy ammatilliseen kehitykseesi ja johtamistaitojesi parantamiseen. Monilla ryhmänvetäjistämme on kokemusta heidän johtamansa verkostoryhmän ammattialaa vastaavasta liike-elämän johtavasta asemasta.

 • Miten ryhmätapaamiset toimivat ja mistä asioista siellä keskustellaan?

  Kunkin verkostoryhmän jäsenet päättävät itse ryhmän strategiset tavoitteet ja teemat ja käsittelevät trendejä ja aiheita, joita jäsenet kohtaavat työssään. Pyöreän pöydän -osuus antaa kaikille ryhmän jäsenille mahdollisuuden käsitellä ajankohtaisia asioita ammattilaisryhmän kanssa, kun taas valituille aiheille on varattu oma aikansa.

  Ryhmän keskuudessa jaetaan tietoa erittäin luottamuksellisesti ja keskinäiseen kunnioitukseen perustuen.

  Jos ryhmä haluaa ulkopuolisia näkemyksiä johonkin asiaan, se voi toisinaan kutsua ulkopuolisia puhujia. Eri ammattialojen ryhmät pitävä joskus saman teeman puitteissa yhteiskokouksia. 

 • Montako tapaamista ryhmällä on vuodessa?

  Kasvotusten tapahtuvien tapaamisten määrä vaihtelee eri ryhmien ja ammattialojen välillä. Useimmat EGN-ryhmät tapaavat 5-6 kertaa vuodessa. Verkostoryhmätapaamisten lisäksi osa verkostomme jäsenistä tapaa toisiaan vuoden mittaan pienemmissä ryhmissä ja seminaarissa. Tapaamisten välillä kaikkilla 14.000 jäsentämme eri puolilla maailmaa on mahdollisuus olla yhteydessä ja tukea toisiaan jäsensivujemme verkkoyhteisön kautta.

 • Mikä on EGN Members’ Universe -Jäsensivusto?

  Members' Universe on EGN:n oma internetissä toimiva jäsenyhteisö, jossa koko maailmanlaajuinen 14.000 ammattilaisen jäsenistö on tavoitettavissa. Se sisältää työkalun tiedustelujen tekemiseen globaalisti tai paikallisesti, puhelinsovelluksen viestipalvelun ja EGN verkkoryhmät sekä laajan e-kirjaston, jossa on noin 200 nimikettä.

  Jäsenet saavat yksinoikeudella pääsyn tähän asiantuntijatietoon sekä työkaluja olennaisille liikkeenjohdon alueille, kuten strategiat ja liiketoiminnan kehitystyö, innovointi, markkinointi, viestintä, HR ja monia muita.

   

   

Seuraamalla meitä saat tietoa viimeisimmistä katsauksista ja tulevista tapahtumista