Yrityksen historia

Olemme rakentaneet verkostoja ja edesauttaneet johtajien ja asiantuntijoiden arvokasta kokemusten jakamista jo yli 25 vuotta. EGN verkoston luotettavuus on yhä toimintamme kantava voima. 

EGN:n (Executives’ Global Network) perustivat Jeanette ja Jørgen Galsgaard vuonna 1992 Tanskan Svendborgissa. Talousjohtaja Jørgen Galsgaard löysi itsensä tilanteesta, jossa hänellä ei ollut kollegoista kerättyä ryhmää, jolta olisi voinut kysyä neuvoa. Tämä sai hänet perustamaan talouden ja laskentatoimen ammattilaisille tarkoitetun kollegaryhmän.

Vuonna 1996 perustettiin ensimmäinen kollegaryhmä IT-alan johtajille, ja seuraavien vuosien aikana verkoston kollegaryhmät laajenivat myös logistiikkaan, ostotoimintaan, myyntiin, markkinointiin ja liiketoimintajohtoon.

Vuonna 2004 liikemies Jens Erik Karlskov Jensen tuli mukaan osaomistajaksi ja hallituksen puheenjohtajaksi.

Ruotsin ensimmäinen kollegaryhmä perustettiin vuonna 2008, mikä oli kansainvälisen verkoston eli EGN:n perustamisen ensi askel. Myöhemmin samana vuonna mukaan liitettiin Norja ja Singapore, ja seuraavien vuosien aikana EGN Group laajeni huomattavasti erityisesti Euroopassa ja Aasiassa muodostaen pohjan nykyiselle toiminnalle.

EGN Suomi perustettiin loppuvuodesta 2011 aloittaen toiminnan myynti- ja toimitusjohtajien kollegaryhmillä. Ainutlaatuisen konseptin johdosta kasvu on jatkunut vuosittain eri liiketoiminnan alueita sekä toimialoja käsittäväksi verkostoksi. 

Tavoitteena on alusta asti ollut auttaa eri alojen asiantuntijoita ja johtajia ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kasvuun luotettavassa kollegaryhmässä ja osana laajempaa EGN-verkostoa. 

Jørgen Galsgaard ja Jens Erik Karlskov Jensen vetäytyivät päivittäisestä johtamisvastuusta vuonna 2014, mutta molemmat toimivat yhä aktiivisessa roolissa yrityksen hallituksessa, jonka puheenjohtaja Jens Erik Karlskov Jensen on.

Seuraamalla meitä saat tietoa viimeisimmistä katsauksista ja tulevista tapahtumista