Yrityksen historia

Olemme rakentaneet verkostoja ja edesauttaneet johtajien ja asiantuntijoiden välistä arvokasta kokemusten jakamista jo yli 25 vuotta. Luotettavan ammattilaisverkoston keskinäinen yhteys on yhä yrityksemme liikkeellä pitävä voima.

EGN:n (Executives’ Global Network) perustivat Jeanette ja Jørgen Galsgaard vuonna 1992 Tanskan Svendborgissa. Talousjohtaja Jørgen Galsgaard huomasi olevansa tilanteessa, jossa hänellä ei ollut ammatillista ryhmää, jolta olisi voinut kysyä neuvoa. Tämä sai hänet perustamaan talouden ja laskentatoimen ammattilaisille tarkoitetun verkostoryhmän.

Vuonna 1996 perustettiin ensimmäinen verkostoryhmä IT-alan johtajille, ja seuraavien vuosien aikana verkoston ammattilaisryhmät laajenivat kattamaan logistiikan, ostotoiminnan, myynnin, markkinoinnin ja muut liikkeenjohdon johtajat ja asiantuntijat.

EGN_25_blue.jpg

Vuonna 2004 liikemies Jens Erik Karlskov Jensen tuli mukaan osaomistajaksi ja hallituksen puheenjohtajaksi.

Ruotsin ensimmäinen ammattilaisten verkostoryhmä perustettiin vuonna 2008, mikä oli kansainvälisen verkoston eli EGN:n perustamisen ensi askel. Myöhemmin samana vuonna mukaan liitettiin Norja ja Singapore, ja seuraavien vuosien aikana EGN Group laajeni huomattavasti erityisesti Euroopassa ja Aasiassa muodostaen pohjan nykyiselle toiminnalle.

EGN Suomi perustettiin loppuvuodesta 2011 aloittaen toiminnan myynti- ja toimitusjohtajien ryhmillä. Ainutlaatuisen konseptin johdosta kasvu on jatkunut vuosittain eri liiketoiminnan alueita sekä toimialoja käsittäväksi verkostoksi. 

Tavoitteena on alusta asti ollut auttaa ihmisiä ja yrityksiä kasvuun tarjoamalla jaettu luottamuksellinen ympäristö, joka kannustaa ammatillisten suhteiden luomiseen ja kokemusten jakamiseen.

Jørgen Galsgaard ja Jens Erik Karlskov Jensen vetäytyivät päivittäisestä johtamisvastuusta vuonna 2014, mutta molemmat toimivat yhä aktiivisessa roolissa yrityksen hallituksessa, jonka puheenjohtaja Jens Erik Karlskov Jensen on.

Lisätietoja EGN-jäsenyyden eduista

Seuraamalla meitä saat tietoa viimeisimmistä katsauksista ja tulevista tapahtumista